cerpadlo

hydraulické okruhy, pístnice, hydromotory, netěsnosti, orbitroly, oleje, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
Davos

Re: cerpadlo

#16 Nový příspěvek od Davos »

nevi nekdo coje to za cerpalo typ pzl1-10 ajaky ma prutok. vcera miho dal znamej v hospode ale nevi zadny podrobnosti

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od Ondras83 »

25 videii...od zacatku pouzivam servocerpadlo z Oktavky tdi ...pred zprovoznenim celaku jsem upravil redukcni ventil (muzu popsat, ale musis to konkretne videt, jen tka to vypisovat nema cenu) a honim s nim celej celni nakladac, zadni hydrauliku, sklapim vlek...v pohode :) vykonejsi jak zbc12

na celak bych ted chtel pouzit rychlejsi (litrove vykonejsi) cerpadlo, ale nemam ted cas to predelavat, takze to funguje normalne :) sice trosku pomaleji, ale normalne :) zdviham tak 200-250kg (presne jsem to nikdy nemeril, ale kdyz to prezenu, zvednu zadek traktoru)

zeldaforever

#18 Nový příspěvek od zeldaforever »

Pánové, dnes jsem koupil trakturek kvůli hydraulice a je tam tohle čerpadlo, říká to někomu něco?
:prace:

Obrázek

jiriSBS

#19 Nový příspěvek od jiriSBS »

Je to čerpadlo NŠ 10 JE-L,Vg=10cm/3,při 1450ot/min dává 14,5lt/min,je levotočivé.Podle vzhledu to čerpadlo prožilo nějaký tepelný šok,běžně jsou tato čerpadla nastříkaná červenou barvou,při přehřátí "sleze" barva,ale tato čerpadla jsou velmi odolná,vydrží i několika hodinové přehřátí.
Pro Ondru : čerpadlo ZBC po demontáží ventilu dává přes 30lt/min,to není málo i na čelák je to až moc.

Odpovědět

Zpět na „Hydraulika“