tlaková prodleva v hydraulice na MT8
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: tlaková prodleva v hydraulice na MT8
No a za cca stejnou, nebo jen o málo vyšší, cenu máš fungl novou Hydromu se zárukou - taky s plovoucíma polohama... Tak to zvaž Mám za to, že Milhauss právě řeší stejnej rozvaděč - taky do MT8 050, a taky zjišťoval ceny, jak u origo co tam má být, tak tuším i tu Hydromu, tak mu napiš ať ti předá svoje poznatky . A každopádně v Hydromě reagujou na poptávku rychle a dobře - napiš jim dotaz co potřebuješ a oni ti napíšou cenu . Orientačně by to mohlo být u modelu HC-M45/3 (tedy třísekční rozvaděč, monoblok, pro průtok do 45 L/min) se dvěma plovoucíma polohama cca těch 5-6 tisíc s daní...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Tak to nový určitě stojí za úvahu. Včera jsem studoval technické listy Hydromy ale všechno mají v angličtině. Potřeboval bych trochu objasnit značení jak poznám že má rozvaděč plovoucí polohu (třeba přes SZ). Doma mám nový rozvaděč HC-D10/4 - ten by asi nešel upravit na plovoucí polohu, že?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Mám za to, že upravit doma to nejde, nebo určitě ne jednoduše. Řeší se to jako příplatek (okolo 800,- Kč/sekce, jen si pořád nemůžu vzpomenout jestli s daní, ale spíš to bude bez) a musí se to právě objednat už z výroby. V každém případě by se muselo měnit dost věcí (je tam jiné šoupátko, jiné ovládání atd), takže to asi nemá význam Navíc pokud je už jetej, jsi tam kde jsi byl - dáš to do vyběhnuté díry a ono to bude zlobit . To značení ti klidně objasním, pokud to tam maj rozepsané . Napiš mi SZ kterej konkrétně by se ti zamlouval, já si k němu stáhnu katalog a kouknem na to (nebo mi ten katalog můžeš rovnou poslat, pokud ho máš staženej ).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz