Dotaz Orsta, řízení

hydraulické okruhy, pístnice, hydromotory, netěsnosti, orbitroly, oleje, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
jiriSBS

Re: Dotaz Orsta, řízení

#136 Nový příspěvek od jiriSBS »

"O" kroužek je běžný černý kvalita Sh70,rozměru jak píši výše, ochranný silonový kroužek patří nad "O"kr ,opírá se o těleso orbitrolu,"O"kr se opírá o hřídel orbitrolu.Silonový kroužek,síla 1,15mm je maximalní síla kroužku.

Borivoj2006

#137 Nový příspěvek od Borivoj2006 »

Díky moc za radu 8) . Vidím, že bude problém v tom silonovém kroužku. Když jsem to předtím rozebral a po výměně o-kroužku dal zpět, nebyl silonový kroužek plochý ale spíše jako miska (jakoby měl v průřezu profil trojúhelníka). Myslel jsem, že to tak má být a sesadil to zpět. A on byl tak sjetý... :evil:
Bořivoj

vitex

#138 Nový příspěvek od vitex »

Ještě zkontroluj zda není hřídelka opotřebená a má správnou drsnost povrchu,jinak Ti žádné"lepší"těsnění nepomůže.

Borivoj2006

#139 Nový příspěvek od Borivoj2006 »

Jo jasně, díky, to raději také zkontroluji. Ale primární problém vidím, jak popsal Jiří, v rozměrech toho silonového kroužku a hlavně v POŘADÍ. Skládal jsem to na jaře v pořadí jak to bylo rozebráno (podle toho, jak to měl předchozí majitel) a nedám krk za to, že pořadí o-kroužek, silon bylo přehozené. A jak jsem psal, z toho silonu zbyla miskovitá šlupka. Vůbec nevím, kde bych ten silonový kroužek měl shánět. V Agrozetu prý nemají. :-/ Asi budu muset vytočit na soustruhu...
B.
Naposledy upravil(a) Borivoj2006 dne pon srp 28, 2017 1:48 pm, celkem upraveno 1 x.

vitex

#140 Nový příspěvek od vitex »

Borivoj2006

#141 Nový příspěvek od Borivoj2006 »

Tak jsem tu Orstu rozebral. A byl to ten silonový kroužek. Vytočil jsem nový, sesadil a už to těsní dobře. Na kroužku je vidět, že je to, bohužel, spotřební materiál. Chlapi, díky za rady a tipy.
Bořivoj

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#142 Nový příspěvek od Ondras83 »

Obrázek

Toto řízení chce použít soused na TK, je to důchodce, ale soustružník, něco mi dělal na traktor, tak s tím chce pomoct, jenže já tomu orbitrol taky nerozumím, tak to musím řešit tady.

Nevim, jestli půjde tato orsta použít s origo TK čerpadlem a nějakej prioritní ventil nebo není potřeba. Písty budou dva výsuv asi 125mm, po průměr nevím.

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#143 Nový příspěvek od Ondras83 »

nikdo nic?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#144 Nový příspěvek od Atlan »

Najprv zizsti potrebny chod na zatacanie a potom vypocitaj kolko otacok bude trrba z lava do praca, potom sa uvidi ci tab80 nebude veľká.
Inak napis terablickovy alebo its.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

vitex

#145 Nový příspěvek od vitex »

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#146 Nový příspěvek od Terablick »

Pardon, téma sleduju, ale nechodím sem zase tak často :) Velikost (objem) je trochu větší, ale použitelný by asi byl - záleží jestli použije jeden píst nebo dva, a jak zapojené. V podpisu mám odkaz na moje stránky, a na nich je kalkulátor - snadno si tam spočítáš všechny varianty :)

Prioritní ventil potřeba je, ale může tam být ve formě nástavbové kostky - bylo by tak jako tak potřeba foto ze všech stran, celý orbitrol, aby bylo možné zvolit kdyžtak správný typ ventilu, nebo zjistit že tam třeba už je :) Ono to nemusí být ze všech stran - stačí ze 2, ale než nějak vysvětlím které to jsou... :D Prostě celkovej pohled na připojovací stranu (kde jsou hadice) a pak z boku tam, kde je nápis LS (odlitej - na boku orbitrolu) :) Štítek tu už máme - to je třetí nezbytné foto :)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#147 Nový příspěvek od Ondras83 »

Ok

Problém j v tom, že už to zbrkle koupil za 4tis a nepůjde to vrátit, takže by bylo ok, kdyby se to dalo použít. Fotky seženu

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#148 Nový příspěvek od Terablick »

Tolik stojí nový :( Nevadí, alespoň pořešíme zapojení atd :)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#149 Nový příspěvek od Ondras83 »

Pánové, prosím, toto je prioritní ventil? Děkuji
https://www.hydrolider.cz/cs_CZ/p/Hydra ... 2P-38/7098

BARYN235

#150 Nový příspěvek od BARYN235 »

Zdravím mám ted uplně stejnej problém s Danfosem OSPC 70 LS ,mužu tam dát přednostní ventil z Kardanky https://www.kardanka.cz/prednostni-vent ... 21305.html nebo jen origo z Danfosu :-/ v Danfosu mi řekli že má malej prutok ten z Kardanky.

Odpovědět

Zpět na „Hydraulika“