slábne hydraulika

hydraulické okruhy, pístnice, hydromotory, netěsnosti, orbitroly, oleje, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
gustaf

slábne hydraulika

#1 Nový příspěvek od gustaf »

Zdarec pánové, mám takový problém, když nastartuju traktor tak hydraulika chodí, zvednu jí tak 3x v pohodě a po 4. už jde pomaleji a pak ještě pomaleji a pak skoro už nejde. Vypnu třeba o 10 min znovu nahodím traktor a opět několikrát jde v klidu "relativně" a pak znova čím dál méně a méně. Někdy se zasekne na jednom místě a chvilku trvá než se zase rozběhne.

Loni všechno fungovalo přes zimu jsem akorát měl rozpojené a vyměnil jsem jednu hadici na přívod do čerpadla, dal jsem hydraulickou hadici, předtím tam byla "zahradní hadice" na koncovkách naražená (původní majitel)
tak nevím jestli to je tou zmenšenou světlostí té nové hadice( když odšroubuju teče pěkně, ale nevím jestli dostatečně)a nádobka je plná

dík za rady

AlexTc

Re: slábne hydraulika

#2 Nový příspěvek od AlexTc »

Jestli je slabší než byla ta zahradní tak by to mohlo být. Nebo ti to někde přisává vzduch. Nepění ti olej?

ondřej zetor 25K

#3 Nový příspěvek od ondřej zetor 25K »

Ahoj , tyto hadice většinou nevydrží olej a začnou se s nih uvolnovat takové ( snople ) které něco ucpou , skus kouknout do rozvaděče , většínou jsou na to háklivé . Nebo je někde netěsnost a jak se olej zahřeje a zřídne tak to blbne
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)

gustaf

#4 Nový příspěvek od gustaf »

do rozvěděče se mi právě nechce moc šťourat abych ho pak poskládal, jde o to že jsem to složil nalil hydraulickou kapalinu a nci tak jsem to odvzdušnil a pak to jelo párkrát,a pak nic a pak to zas jelo, aniž bych něco měnil nebo tak jenom jsem to nechal půl hodiny odstát. Mě napadlo , jestli nemůže být píst v háji.

ondřej zetor 25K

#5 Nový příspěvek od ondřej zetor 25K »

Mohlo by být , nebo čerpadlo , je to těško na dálku . :-/
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)

gustaf

#6 Nový příspěvek od gustaf »

říkám 3 x vyjede normálně a pak jede čím dál pomaleji nechám traktor spočnout třeba půlhodiny a pak znova 3x vyjede v pohodě a znova to slábne

gustaf

#7 Nový příspěvek od gustaf »

problém asi vyřešen, dneska jsem to nahodil a jelo to celé odpoledne v pohodě, pravděpodobně tam byl ještě někde vzduch a proto to nechtělo makat. takže když to přes noc stálo, tak se to asi probublalo ven. jinak nevím... :D

Odpovědět

Zpět na „Hydraulika“