kdo pozná rozvaděč
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
kdo pozná rozvaděč
Zdravím, poznáte někdo tenhle rozvaděč?
http://s14.postimage.org/whww661gx/Sn_mek_001.jpg
Mám dva a nejsem si jistej zapojením.
http://s14.postimage.org/whww661gx/Sn_mek_001.jpg
Mám dva a nejsem si jistej zapojením.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: kdo pozná rozvaděč
abych nezakladal nove tema takmam doma rozvadec hydrocontrol typ 010/3 a potreboval bych vedet jeho prutok a tlak koupil jsem ho s traktorem a potreboval bych ho vymenit za druhy za 4 cestny elektricky ovladany ale se stejnyma parametrama jako mel tento dokazete nekdo poradit je to asi nejaky starsi typ a nedokazu ho na internetu najit
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
chtel bych se zeptat to co je na fotce oznacene zelene tomu rozumim ale na co tam je ta odbocka s rychlospojkou oznacena červeně ???
- Martin90
No pokud ten filtr je tlakový a je přes něj přiveden tlak do rozvaděče, tak potom by to koleno na druhé straně u té "červené" rychlospojky měl být odpad to skříně a ta "červená" rychlospojka by s ním mohla být také spojena, zkus tu rychlospojku vytočit a fouknout dovnitř, jestli je ten její výstup spojen s tím kolínkem pod.pirat píše:chtel bych se zeptat to co je na fotce oznacene zelene tomu rozumim ale na co tam je ta odbocka s rychlospojkou oznacena červeně ???
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
nn ten filtr je na odpadu z rozvadeceMartin90 píše:No pokud ten filtr je tlakový a je přes něj přiveden tlak do rozvaděče, tak potom by to koleno na druhé straně u té "červené" rychlospojky měl být odpad to skříně a ta "červená" rychlospojka by s ním mohla být také spojena, zkus tu rychlospojku vytočit a fouknout dovnitř, jestli je ten její výstup spojen s tím kolínkem pod.pirat píše:chtel bych se zeptat to co je na fotce oznacene zelene tomu rozumim ale na co tam je ta odbocka s rychlospojkou oznacena červeně ???
- Martin90
No myslím, že to bude spojené s jedním z těch přívodů do rozvaděče, když do té rychlospojky foukneš, tak to zjistíš, jak to je, protože aby to bylo spojené s tlakem mi přijde jako nesmysl.pirat píše:nn ten filtr je na odpadu z rozvadece
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
i kdyz by to bylo spojene tak jaky tam ma smysl ta odbocka s rychospojkou ???
- Martin90
No pokud by byla spojená s odpadem, tak by se dala použít třeba pro rotační hydromotor, že by si nemohl poplést směr, buď by si pouštěl tlak do hydromotoru a ten by se točil jedním (správným směrem) a vratka z hydromotoru by šla volně bez omezení do odpadu nebo by si dal páku špatně a olej by šel natvrdo do nezapojené rychlospojky v sekci, ono většina rotačních hydromotorů nesmí mít tlak na zpětné větvi, čehož nejde průtokem přes hranu šoupátka rozvaděče většinou dosáhnout, proto se to spojuje přímo do odpadu.pirat píše:i kdyz by to bylo spojene tak jaky tam ma smysl ta odbocka s rychospojkou ???
Pokud by ta červená rychlospojka byla spojena s přívodem od čerpadla, pak mi to taky nedává smysl.