nespadne hydraulika
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
nespadne hydraulika
Zdravim,kupil som vrak traktora 5718,v hydraulike bolo malo oleja ,po vypusteni a naliatim noveho,dviha ,ale nespadne,kde je problem,dakujem za radu
,
,
- Velorex
- Kontaktovat uživatele:
Re: nespadne hydraulika
Zdar
Musíš odvzdušnit celý hydraulický systém,zkrátka máš tam vzduch.
Musíš odvzdušnit celý hydraulický systém,zkrátka máš tam vzduch.
Zetor25K
Velorex16/350
Velorex16/350
ako???????????????????????????????
Nejde ti spustiť dole ramená? Daj páku na zdvíhanie ramien úplne dole a skús pomikať tou krátoku páčkou pod sededlom, kde sa nastavuje regulácia (pri páčke sú písmená P M S)
ak to nepomoze?
Malo by to pomôcť, prípadne pozri v akej polohe máš páčku rýchlosti reakcie (to je tá páčka čo je viac zašitá pod sedadlom, treba ju dať na maximum). Neviem či to tak má byť, alebo to mám pošahané, ale mne pri zmiešanej regulácii ramená spustí úplne dole keď je páka asi v 1/3 zhruba zarovno s pákou vonkajšieho okruhu a keď je úplne dole, tak ramená zastanú.
Treba sa s tým pohrať, ak nie je niektoré vodítko vnútri zohnuté alebo rozpadnuté malo by to fungovať, aj keď možno nie celkom podľa návodu.
Treba sa s tým pohrať, ak nie je niektoré vodítko vnútri zohnuté alebo rozpadnuté malo by to fungovať, aj keď možno nie celkom podľa návodu.
asi maš vo vnutri odpadnuté alebo ohnuté nejake tiahlo. Inač na polohovej regulacii ked daš paku na zdvíhanie dole tak sa ti ramená daju do roviny, vtedy nabieha protiklz. Na silovej a miešanej musia ísť dolu.
vyskusal som vsetky moznosti nastavenia paciek,nespadne ,dalsie riesenie?
A ako to zdvíha? keď je páka dole, ramená stoja, alebo to dvíha hneď ako zapneš cerpadlo? Ak to nereaguje na žiadnu páku, bude musieť ísť hydraulika dole, možno je niektorá páka rozpadnutá, alebo zohnutá, alebo zaseknutý piest v rozvádzači.