Help - rozborka rozvaděče (10 NRP)
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- SERDA
Help - rozborka rozvaděče (10 NRP)
Ahoj kucí,
prosím o pomooc s rozborkou.Potřebuji to rozebrat a páč jsem v tomto mimo tak bych potřeboval nějaký řez nebo obr součástek at to na mě při rozborce nevyskáče. Na Gogle jsem nic nenašel . Možná mám zbytečné obavy a není to složité, nevim no.Nemá někdo něco nebo aspon radu jak na to. Předpokládám, že typ jsem určil dobře akorát má asi pootočenou páčku a sundanou plombu z pojištováku.
Díky všem
prosím o pomooc s rozborkou.Potřebuji to rozebrat a páč jsem v tomto mimo tak bych potřeboval nějaký řez nebo obr součástek at to na mě při rozborce nevyskáče. Na Gogle jsem nic nenašel . Možná mám zbytečné obavy a není to složité, nevim no.Nemá někdo něco nebo aspon radu jak na to. Předpokládám, že typ jsem určil dobře akorát má asi pootočenou páčku a sundanou plombu z pojištováku.
Díky všem
Serda
- fabikmiroslav
Re: Help - rozborka rozvaděče (10 NRP)
Pokial to chceš len pretesnit tak na teba nič nevyskače akurat tak tesniace kružky ak potrebuješ dat dolu krytku na pačke tak je zaistena dvoma kolikami tie musiš vyrazit von
Dobre už bolo
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
a jestli tu pačku chceš otočit tak musiš vypilovat nove dražky pro požadovaný směr, mě ta pačka jednou zachranila nebot mi jedna ustřelila tak jsem popžehazoval a zas to šlapalo dal
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
- fabikmiroslav
Tieto rozvadzače su nachylne ak zle zapojiš privod tak potom može vyrazit tu krytku
Dobre už bolo
-
Na tom nemáš co pokazit klidně to můžeš komplet rozdělat a složit když ho rozpůlíš jsou mezi nima tři O kroužky a po odšroubování regulace tlaku je pod šroubem jen pružinka a za ní malé šoupátko to vytáhneš nejlépe zdravotnickým pehanem když roděláváš ten díl s pákou tak po odšroubování toho velkého šroubu tuším 36 klíčem vytáhneš celý pístek rukou páku pak vytáhneš do boku a vyměníš gumičky při nasazování pístku položíš rozdělovač na stůl a páku musíš dát kolmo nahoru pak dotlačit pístek na doraz a páku dát do neutrálu (vodorovně) a je hotovo
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
- SERDA
Přesně to jsem potřeboval slyšet - jinak díky všemViťa1 píše:Na tom nemáš co pokazit klidně to můžeš komplet rozdělat a složit když ho rozpůlíš jsou mezi nima tři O kroužky a po odšroubování regulace tlaku je pod šroubem jen pružinka a za ní malé šoupátko to vytáhneš nejlépe zdravotnickým pehanem když roděláváš ten díl s pákou tak po odšroubování toho velkého šroubu tuším 36 klíčem vytáhneš celý pístek rukou páku pak vytáhneš do boku a vyměníš gumičky při nasazování pístku položíš rozdělovač na stůl a páku musíš dát kolmo nahoru pak dotlačit pístek na doraz a páku dát do neutrálu (vodorovně) a je hotovo
Serda
Chci přetěsnit tento rozvaděč, nevíte jaké všechny rozměry o-kroužků v něm jsou? Abych si je sehnal dřív něž to rozeberu.
mne urvalo celu packu, dostal som pod zuby a na mne skoncilo 5 litrov oleja pokial som zhasol motorfabikmiroslav píše:Tieto rozvadzače su nachylne ak zle zapojiš privod tak potom može vyrazit tu krytku
Tak jsem ten rozvaděč rozebral na atomy a změřil si všechny O-kroužky, ale při tom jsem zlistil, že je prasklá pružina pojišťováku . Nevíte někdo, kde by se dala sehnat nová?
Tak nakonec jsem zavolal přímo do Jihlavanu a pružinu poslali za cca 200 + poštovné. Díly na 10NRP už nevyrábí, ale pokud ještě mají něco skladem tak prodají. Kdyby někdo potřeboval tak to tam dělá nějaký pan Stránský a je s ním docela rouzumná domluva. stransky@jihlavan.cz, Tel. +420 567 303 153
- Vladimír Kolenovský
Boniek píše:Chci přetěsnit tento rozvaděč, nevíte jaké všechny rozměry o-kroužků v něm jsou? Abych si je sehnal dřív něž to rozeberu.
Ahoj dnes jsem ho přetěsnil O kroužky průměr 16 a síla 3 mm 3kusy, průměr 30 a síla 2,5 - 1 ks pro jednu sekci.
Jo , naměřil jsem stejné hodnoty, už je mám objednané. Ještě pro upřesnení, u páček mi to vyšlo na 15x1,5, je to správně?Vladimír Kolenovský píše:Boniek píše:Chci přetěsnit tento rozvaděč, nevíte jaké všechny rozměry o-kroužků v něm jsou? Abych si je sehnal dřív něž to rozeberu.
Ahoj dnes jsem ho přetěsnil O kroužky průměr 16 a síla 3 mm 3kusy, průměr 30 a síla 2,5 - 1 ks pro jednu sekci.
Zdravím,
chci se zeptat, jak má být tedy tento rozvaděč zapojený? Je to tak, že šipka znamená přívod a nebo je to směr průtoku? Díky
chci se zeptat, jak má být tedy tento rozvaděč zapojený? Je to tak, že šipka znamená přívod a nebo je to směr průtoku? Díky