2 úrovně citlivosti ovládání
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2 úrovně citlivosti ovládání
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
hloupého kopni. odhaduju 2 šroubení a kousek 3/4 nebo 1 trubky
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nieco take, akurat rurka a srubenia su mensie. V tom mosadznom supatku je v strede skrtiaca dierka, a po stranach drazky cez ktore prudi olej bez obmedzenia. Tak ako to je na fotke a ide olej z prava do lava tak prechadza cez malu dierku. V opacnom smere sa mosadzne supatko presunie a olej prudi po jeho stranach
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
takový zjednodušený jednostranný brzdný ventil, výsun bez omezení, při spouštění omezení. je tak?
žel já ty šroubení nemám kde upravit, zbývá pouze hotový výrobek.
žel já ty šroubení nemám kde upravit, zbývá pouze hotový výrobek.
Volakedy dávno na Juniorovi som to riešil škrtiacim ventilom v príslušnej vetve hydrauliky. Keď som mal prázdne vidly tak som ho otvoril, keď som mal 300kg (max) paletu tak som ho privrel. A keď som zabudol tak to tak jeblo že som si hned spomenul Teraz na japoncovi mám dosť dlhé páky ovladania tak to viem davkovať, len zase myslieť na to akú váhu mám na vidlách.
takže brzdné venily vbcl 3/8, zatím takové smíšené pocity ca 2200kč
škrťák vrfu 90c 3/8 + kulák m16, tam je o poznání citlivost a ovládání lepší, pokud potřebuju povolím kohout a a našteluju si průtok, rychlost menší ale nepoužívám zas tak často ca 2200kč
šroubení trubka hadice ca 2200kč
škrťák vrfu 90c 3/8 + kulák m16, tam je o poznání citlivost a ovládání lepší, pokud potřebuju povolím kohout a a našteluju si průtok, rychlost menší ale nepoužívám zas tak často ca 2200kč
šroubení trubka hadice ca 2200kč