čerpadlo U40A na malotraktor
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
čerpadlo U40A na malotraktor
Zdravím. Chtěl bych se s váma poradit o tomto čerpadlu. Jelikož nemám moc zkušeností,tak volím tuhle cestu. Koupil jsem rozdělaný po domácku dělaný traktůrek a jelikož má do budoucna sloužit jako přibližovadlo dřeva v lese,tak bych tam chtěl i hydrauliku. Nějaké bližší informace o traktůrku,které by se mohly hodit : motor multicar m25 a pokud se nepletu 1.9 diesel něco kolem 40 kw a převodovka v3s(bohužel ne ta s vývodem na čerpadlo) a jelikož volný náhon použiju na naviják,tak bych chtěl pohánět čerpadlo klínakama od motoru. No a ted uz se dostávám k jádru věci a otázce na Vás. Je tohle čerpadlo vhodné ? Dostalo se mi do rukou za hubičku a tak bych ho chtěl využít. Info co jsem k němu sehnal je, že je to nějaká nahražka za un40 a u toho byl odkaz na parametry ten je tady: https://shop.marting.sk/pdf/Katalogovy% ... 20HP50.pdf mělo by to být to hp40. Můžu s těma parametrama počítat ? Utáhne mi to motor na těch klinákách ? Hydraulika by sloužila k přizvednutí zadního ramplovače podotýkám nějakého malého. Tahat budu tak max kubík a pul + plus vepředu nějaký pluh na zimu. Zadek i předek bych chtěl na jeden píst. Využití parkrát do roka a čerpadlo by převážně jelo na prazdno. Budu rád za jakoukoli reakci. Děkuji
-
Re: čerpadlo U40A na malotraktor
4x menší čerpadlo bude lepší. Tu "40" dávaj na náklaďáky, bagry, nakladače atd. Pro tebe a popsaný hydraulický potřeby moc předimenzovaný. Za "hubičku" seženeš i "10" a bude to sloužit bez problémů přes ty uvažovaný řemeny.
Riadenie na klbovom traktore, dva piesty vzadu a ešte cez rychlospojky zapojená veža z VZV. to všetko mi ťahá servo z osobáku s prietokom 8l a tlakom 100barov.
Na druhom traktore mi čerpadlo z muliny ťahá čelák a dva piesty vzadu.
Na druhom traktore mi čerpadlo z muliny ťahá čelák a dva piesty vzadu.
Díky za názory. Jen jste mě ujistili v tom,že by to byla zbytečná kravina,která by ve finále stála asi víc peněz a ještě ta práce s nějakým napojením toho tisicihranu na nějakou řemenici. Zkusím rovnou sehnat už s řemenicí. Na internetu jsem už v minulosti takové nabídky viděl. A ještě bych se zeptal jestli to máte na jeden řemen a nebo radši dát dva. Díky
Urob na plochý drazkovy remeň
6 drážku
6 drážku