Čerpadlo USSR
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Čerpadlo USSR
Čau to samé mám taky a tady něco o něm co mi zjistil Terablick tady s fora Z čeho přesně je nevím, ale je to Ruský NŠ10L, čili čerpadlo naprd Max. tlak 120 barů (povolenej, provozní je tuším jen 80, max. možná 100 - kdyžtak se kouknu), a dává 10cm3/ot, čili cca 9-9.5 l/min při 1000 ot/min, ale maximální povolené trvalé otáčky jsou jen 1600/min Myslím že se dávaly do Tček (tanků) na nějakou pomocnou hydrauliku. Jinak řečeno nic moc... Ale použitelné obecně na něco asi je a jelikož je Ruské, asi i vydrží...
U mě zatím funguje i když už sem jednou měnil za druhé ten tlak nic moc na zadní hydrauliku dostačující není moc rychlá už sem si zvyknul (kdybys ho nepoužil tak bych ho koupil měl bych aspon nahradní)
U mě zatím funguje i když už sem jednou měnil za druhé ten tlak nic moc na zadní hydrauliku dostačující není moc rychlá už sem si zvyknul (kdybys ho nepoužil tak bych ho koupil měl bych aspon nahradní)
Děkuji za odpověď. Podle těch údajů ho určitě nepoužiju. Já sháním čerpadlo tak 30-40 l/min. Čerpadlo není moje ale myslím že ho kamarád určitě prodá. Domluvím se s ním a pak se vám ozvu na SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
konkrétne je na servo do DT 75 (spojka)
mikale: Domluv se a uvidíš měl bych ho do zásoby jestli za něj nebude chtít moc tak ho určitě vezmu Dík
Ahoj, ještě tyhle čerpadla byly u kombajnů Niva, Kolos a pohánělo to řízení. Mám ho u traktůrku na hydraulice. Tohle čerpadlo má velkou výhodu, můžeš ho otočit a maká normálně dál. Tedy ho lze použít na levé i pravé otáčky pohonu. Akorát se uvnitř musí dobře složit, jinak vylítne u hřídelky simerink s takvou pokličkou. Nu mě to vylítlo. Pak jsem dal nahoře pod víčkem ty brejličky opačně a maká dodnes v pohodě.
Ahoj,
mám to samé čerpadlo a má problém mě zvednout na ramnech hydrauliky, takže např. kultivator cca 200Kg mi vůbec nezvedne. Je to normální u tohoto čerpadla, nebo je v čudu a mám ho vyhodit?
mám to samé čerpadlo a má problém mě zvednout na ramnech hydrauliky, takže např. kultivator cca 200Kg mi vůbec nezvedne. Je to normální u tohoto čerpadla, nebo je v čudu a mám ho vyhodit?