Tatra 815 lesák

Youtube.com

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
bedry

Tatra 815 lesák

#1 Nový příspěvek od bedry »

tiše vzpomínám na něco podobnýho z 1995 akorát s jednonápravový oplenem a kdy mi bylo 21, krásná doba

https://www.youtube.com/watch?v=xwylzVz8B5M

kulevaros

Re: Tatra 815 lesák

#2 Nový příspěvek od kulevaros »

Nakopat do prdele,nejdriv ridicovi,pak hajnemu a nakonec kameramanovi.

ibanez5

#3 Nový příspěvek od ibanez5 »

Tak, tak, v takovým počasí... A ještě když vidím ty řetězy na předních kolach, jak to rve tak jenom krutím hlavou ... :nene:
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

honza461

#4 Nový příspěvek od honza461 »

Profíci se ozvali,nevidím na tom nic co by mělo člověka dohnat k tomu aby kopal do řidiče.Tatra není trabant,ta je na tvrdou práci stavěná.Ted by jsme se mohli pustit do Dakaru,tam ty Tatry taky dostali zabrat. 8) :friends: :)

malotraktor

#5 Nový příspěvek od malotraktor »

8)Taky jsem si myslel, že ta Tatra byla vyrobená na to aby dělala těžkou práci v terénu. Už když vyjížděla nová voňavá z fabriky nemohla čekat, že bude vozit lidi v obleku do divadla, nebo manažery na jednání. To by se musela narodit jinde a v jiné kategorii. Takhle je hold odsouzená do role otroka.
Nevěř všemu co si myslíš

ibanez5

#6 Nový příspěvek od ibanez5 »

Profíci.... :) Jezdím s Tatrou 15 let po beskydech , tak moc dobře vím co Tatřenka umí, ale huntovat jí takhle je trochu prasárna, když je tak mokro jak tam tak tam zbytečně nejedu, abych tam vyváděl jak tady kolega ... :-/
Každopádně v dobrým ... :)
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

kulevaros

#7 Nový příspěvek od kulevaros »

Chlapci tady vubec nejde o tu tatru.

liba23

#8 Nový příspěvek od liba23 »

Toto by si podle mně měli lesáci ohlídat, cesta dojebaná řádně, zasmraděné z výfuku taky fest, ta ruka na tatře vypadá taky jako pěkná olejnička ale co, hlavně že se dřevo veze a budou penízky.

honza461

#9 Nový příspěvek od honza461 »

ibanez5 píše:Profíci.... :) Jezdím s Tatrou 15 let po beskydech , tak moc dobře vím co Tatřenka umí, ale huntovat jí takhle je trochu prasárna, když je tak mokro jak tam tak tam zbytečně nejedu, abych tam vyváděl jak tady kolega ... :-/
Každopádně v dobrým ... :)
:friends: Přeci když je mokro tak nemužeme nechat tatru v suchu v garáži..Pánové trochu tolerance,věřim že jste nikdy nezapadli, a že jste chlebodárcum řekli že nepojedete do bahna ale jsou tací že do práce choděj vydělávat a poslouchat nadřízený.Přece vyjel ne?Tak proč z něj dělat blázna?Nerozumím některým názorum i když každý má právo na ten svuj.Jen mě vadí schazování a urážení lidí za to co dokážou a nebo nedokážou.Též vše v dobrém,i když nepochopen. :)

ibanez5

#10 Nový příspěvek od ibanez5 »

Taky jsem zapad a to x- krát , ale vím, že když to vypadá takhle, tak se na to vykašlu ...než se tam bahnit,něco zadupad a pak shánět něco na vytáhnutí ... Ale to je jedno, každý jsme nějaký, hlavně,že se s toho aspoň vyškrabal ...

Britt

#11 Nový příspěvek od Britt »

Přesně tak. Tatra je dobrá mašina ale v tomhle terénu si s návěsem neškrtne žádný auto. Tam to chtělo Lakatoše aby ho vytáhnul na tvrdý podklad.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

radas

#12 Nový příspěvek od radas »

ten zvuk si pamatuji z dětství, když se stavělo u nás sídliště. strejda jezdil se sklopkou a kolikrát ho z díry tlačil bagr , aby vyjel. líbilo se mi , když nás občas vozil.... hlavně po dírách :smich: takový výjezd se mi podařil před pár lety s traktorem ráno - 5 a než se naložilo dřevo vylezlo slunko a rozmrzlo to tak 5 mm na povrchu prostě to nepojede a hotovo. nakonec jsem se musel otočit vlečku za předek a lanem se vytáhnout na kopec. :smich:

mark

#13 Nový příspěvek od mark »

Cesta mu nepatří, tak je mu jedno jak to za ním vypadá, hlavně že vyjel. Že tam potom někdo s traktorem vytřese duši je mu fuk.
Ale třeba se pletu

Japa

#14 Nový příspěvek od Japa »

T 815 nemá uzávěrku předku? Vím, že T 148 měla.

ibanez5

#15 Nový příspěvek od ibanez5 »

Nemá a je to velká bolest 815tek, dávala se uzávěrka na předek jako nadstardantí výbava, taky jako nadstandart se dával cyklovač na stěrače.... Ta uzávěrka na předku 815 hodně chybí. Jednou dobou jsem jezdil s euro2 demprem a tam už uzávěrka na předku byla ve všech typech a bylo to hooodně poznat. Ale zase euro 2 jsou z 90 % na dlouhém podvozku, takže zase nevýhoda v průchodnosti. Jinak 148 si myslím, že doted nemá konkurenci v průchodnosti terénem. Nízko těžiště, uzávěrka všude... Se říká , že ten kdo převrátí 148 na bok, tak to už musí být bud blbec šofér, anebo už fakt šílený svah ...

Odpovědět

Zpět na „Videa z netu“