Velkej řemeslník
Moderátor: rezis
Re: Velkej řemeslník
To bych neřešil ten kluk měl tak 14-15, to zednicke kladivo nemělo chybu.
KDE KOLA KONČÍ KOLOPÁSY ZAČINAJÍ
- Školník
Jen si vzpomeňte na sebe, když vám bylo tolik let. Člověk nějak začít musí......
Příroda je mocná čarodějka. "Co jeden živočišný druh vybuduje, to druhý zlikviduje".
Nebylo myšleno,že je levej,ale co k tý práci používá
- microhummer
U nás kluci řezali pístní kroužky na cirkulárce z trubky , když vyměnili kotouč za řezný z flexy , jelikož nesehnali originální na ČZ 125, motorka ujela 200m,ale jela! Bylo jim 12 let... a teď jsou z nich reprezentanti v enduru
Začátek je hold těžký, ale co tě nezabije, to tě posílí
Začátek je hold těžký, ale co tě nezabije, to tě posílí
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Ahoj,jasně,vercajk sice nemá podľa poslědní módy alě zaséj sa teho vůbec nebójí a to sa cení věc,jak gdyby měl vercajk jak ze žurnálu a dojebál by to jak sviňa branku.Já v tých rokoch sem neměl vercajk zdalěka ani taký a spravovalo sa také gdeco možné aj nemožné.Také sem měl nejakých +- třináct roků a gdyž sa zadřél pincek,tož sa našél ve šrotě druhý motor,ze dvuch sa poskládál jeden a světe div sa,motor jél jak kuna.Jak sem vyšél školu,potřebovál sem pohóniť vodu před cérkama a na starého zgrapa sa žádná nechtěla přilěpiť,tož sem ho vyměnil za superky riflě a tož to už byla iná rýža.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
... .. ... .... .... podla mna je to lepšie , ako by fetovali ........ Ola , tie tvoje posledné vety , to je z mojho života ?
- lukas1508
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že každý začínal nějak takto. Já nikdy na motorky nebyl, tak já se hrabal zase v autech, tedy začal jsem na trabantu dostal jsem ho vlastně ve svých 9ti od otce, když si koupil Forda. A z toho jsem měl průser, protože bydlím na dědině a základku jsem měl 1km od domu, tak jednou jsem chtěl zamachrovat a přijel do školy s trábošem. No čuměli i učitelky a nejdřív si mysleli že si dělám srandu, že mě někdo přivezl, ale když mě viděli jet domů tak uvěřili. Naštěstí jsem z toho nic neměl, akorát si pozvali otce, ty mu to řekli, on přišel domů a povídá: Ty nejezdi do školy tím trábošem. A to bylo asi tak všechno. Dokonce mi ho ani nezabavil. Tráboš jezdil asi do mích 16, kdy mu uhnily vlaštovky a já ho potom vezl domů traktorem na 2x
A k tomu videu, má to pěkný, akorát co bych možná vytknul, tak to při tom vyklepávání starého pístu bych to tedy osobně něčím podložil Ať to nejsou takový rázy na ojnici.
A k tomu videu, má to pěkný, akorát co bych možná vytknul, tak to při tom vyklepávání starého pístu bych to tedy osobně něčím podložil Ať to nejsou takový rázy na ojnici.
Čičinek
http://www.facebook.com/Cicinek
http://www.facebook.com/Cicinek
Kliešte mal Knipex... a to je top klasa
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
syna učím taky opravovat a vysvětluju mu jak co rozmontovat a jak to rozebrat nenásilně i když nemá všechen vercajk místo mlácení kladivem po válci tak vzít kousek dřeva aspoň atd vercajk si časem pořídí anebo taky ne...znám umělce co to budů cely život prasit hlava nehlava a dokurvíja nové součástky a hurá jede to ale jak dlůho...co tým chcu říct dá sa dělat aj s minimálním vybavením ale mosí u teho člověk přemýšlat ahlavně mosí chtět a zvidea to vypadá že jich to baví a to je dobře