Tekuté řetězy
Moderátor: rezis
-
Re: Tekuté řetězy
Tekutý řetězy jsou sakra starou záležitostí. Je to funkční ale jen po omezenou dobu. Podstatou je ten nastříkanej film, co to je netuším, je to na tý gumě lepivý (doslova), na ledu určitě hodně pomůže, v nějaký hluboký sněhový sračce ne.
Před mnoha a mnoha lety jsme to používali při závodech minikár ale to už se to někdo naučil míchat a nanášeli jsme to štětcem, spreje byly tehdá drahý.
Mirek
Před mnoha a mnoha lety jsme to používali při závodech minikár ale to už se to někdo naučil míchat a nanášeli jsme to štětcem, spreje byly tehdá drahý.
Mirek
Tekutý řetězy moje mamka vozila vždycky v autě. Jednou jsem jí je sebral a nastříkal brzdy na kole,který moc nebrzdily. Při první zkoušce jsem přelít přes řidítka,
a rozbil si hubu . Od tý doby vím že to funguje. Vzpoměl jsem si na to někdy předloni,když jsem nemohl na ledovce vyjet k baráku. Vyhrabal jsem starej
sprej,nastříkal kola,a jel nahoru jak pán
a rozbil si hubu . Od tý doby vím že to funguje. Vzpoměl jsem si na to někdy předloni,když jsem nemohl na ledovce vyjet k baráku. Vyhrabal jsem starej
sprej,nastříkal kola,a jel nahoru jak pán
keď je to funkčné to by potom chcelo pridať do auta ešte jednu nádržku na ostrekovače a ostrekovače vyviesť nad hnacie kolesá..
Kupoval jsem ten sprej před zimou a nevěřil že to k něčemu je.
Jaké ale bylo moje překvapení když jsem nemohl vyjet po ledovce,nastříkal cik cak na pneu a přilnavost se hodně zlepšila a vyjel jsem.
Vážně to funguje,sprej stál kilo a spotřeboval jsem ho tak 1/3nu
Jaké ale bylo moje překvapení když jsem nemohl vyjet po ledovce,nastříkal cik cak na pneu a přilnavost se hodně zlepšila a vyjel jsem.
Vážně to funguje,sprej stál kilo a spotřeboval jsem ho tak 1/3nu
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
To je hrozný jak ten čas letí. Za komančů tekutý řetězy běžná věc, dnes pro mnohé překvapení. Výrobce tuším Spolana a nic bych za to nedal, že bych starej sprej nahmatal v zadu ve skříni. Když tak vzpomínám, tak se mi ještě vybavila žlutá hadra na čelní sklo, čímsi napuštěná a proti rosení se toho skla CLARIN.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No prosím a je jasno, vyráběla Druchema a ne Spolana.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Žlutá hadra je snad povinná výbava T601 a Š105. Samozřejmě ji v poličce pod palubní deskou mám. Tekuté řetězy od Druchemy leží ve sklepě, na ty nedošlo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- Jiřík
Ahoj, mě to video s tou škodovkou připadá dobře sestříhaný,jeden záběr jak zapadne,pak nastřik jednoho kola a jiný záběr rozjezdu.
- Martin90
Stejně nastříkal jen levé kolo, takže by mu veškerý ten brutální kroutící moment poslal diferák na pravé kolo.Jiřík píše:Ahoj, mě to video s tou škodovkou připadá dobře sestříhaný,jeden záběr jak zapadne,pak nastřik jednoho kola a jiný záběr rozjezdu.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
byla to ale jen reklama ,ne,ta může,byt uˇdělaná podle filmařů
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin