Sečení trávy
Moderátor: rezis
- Školník
Re: Sečení trávy
No, to je zase jednou výrobek. Ten volant je fakt super.......
Příroda je mocná čarodějka. "Co jeden živočišný druh vybuduje, to druhý zlikviduje".
A pak že to nejde, ta freza jak ma ty dva sedatkam tak to je doslova ,, svahove vyrovnavani vlastnim tělem,, a jak bylo napsane než za tim běhat tak tam raději pustit ovce, radši za tim běhat a jak by se to už začalo převrace tek to prostě pustit, děj se vule boži , než to dělat třeba s traktorem a pak se kutalet s nim.
KDE KOLA KONČÍ KOLOPÁSY ZAČINAJÍ
tam se ještě dá aji s tó frézó,ovce póští až na krpále vodkuď se ta fréza kotólí,jináč by neměli z čeho dělat seno na zimoDIFER píše:A pak že to nejde, ta freza jak ma ty dva sedatkam tak to je doslova ,, svahove vyrovnavani vlastnim tělem,, a jak bylo napsane než za tim běhat tak tam raději pustit ovce, radši za tim běhat a jak by se to už začalo převrace tek to prostě pustit, děj se vule boži , než to dělat třeba s traktorem a pak se kutalet s nim.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Sekačka na trávu domácí výroby na elektrický pohon, se sběrem trávy
- stenlyaukro
Leo píše:
Tenhle stroj sem viděl v akci na vlastní oči u nás na Vysočině a docela mi spadla čelist. Co vím tak měla asi 2 hydraulický okruhy,zatáčení na joysticku a sekla rašelinný louky a močály kde stála voda a nezapadl nikde. Má jí chlápek někde od Velkého Meziříčí a jezdí s ní po celý ČR
Celá sekačka má hydraulický pohon. Každý kolo zvlášť, kosa taky zvlášť. Ale ta cena za tuto sekačku, to je pořádná pálka.
Tuším, že kenybz tu někam dával hydraulické schéma toho stroje. Nebo video, kde je to vysvětlené? Už nevim.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- stenlyaukro
jo chlápek co to má tak říkal něco kolem půl mega
Takový vydání za sekačku.V ČR by postavíli FV elektro a jsou za vodou.Mám jenom takovej dojem,že nejsem dobíjecí a ta elektrika mi to nějak nenahradí.