kola Gaz 69
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
kola Gaz 69
Pánové poraďte, potřebuji malinko rozšířit rozchod přední nápravy, tak o dva až čtyři centimetry, mám klasickou Gaz 69. Otočit disky mne napadlo, ale nejde to. Dají se použít jiné 16" místo těch originál? Případně vyměním.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Re: kola Gaz 69
Čo tak použiť niečo také. Jednoduché podložky, akurát treba dať dlhšie štifty.
Viem zohnať náhradné diely na ruskú techniku (Gaz 66&69, Uaz, Volga, Moskvič , Kirovec) . Všetko nové diely čo sa dajú poslať na dobierku. Keby mal niekto záujem tak sz. http://pokec.azet.sk/aro240/fotoalbumy/ ... b649654209
no podložky mne taky napadly, ovšem já mám šrouby v nábojích, takže kola se připevňují matkami, to by musely být podložky i se šroubama a navzájem to pootočit
Podložky sú aj zo zapusteními matkami akurát sú druhé štifty po otočené o 36°.
Viem zohnať náhradné diely na ruskú techniku (Gaz 66&69, Uaz, Volga, Moskvič , Kirovec) . Všetko nové diely čo sa dajú poslať na dobierku. Keby mal niekto záujem tak sz. http://pokec.azet.sk/aro240/fotoalbumy/ ... b649654209
chlapi potrebuju zjistit jaky ma rostec sroubu gas at muzu nechat vypalit plotny poradi nekdo
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Moc Ti asi neporadím,ale gaz69 by měl být stejný s mulinou m22. A něco tu píše o rozteči 82.5 mm a středovou dírou 94
http://www.multicar22.xf.cz/poradna.htm
http://www.multicar22.xf.cz/poradna.htm
Aro, Gaz, Uaz, Volga, Samurai, Vitara, nejake starsie Jeepy, Daihatsu, atd ...
vsetky maju 5 x 139,7 mm
vsetky maju 5 x 139,7 mm
-
- Kontaktovat uživatele:
doplním ještě žuk ten má 16", střed stejný jako uaz
-
110 mmkahi píše: střed stejný jako uaz
To Chose11 dělám ,,tuningářům" tyhle podložky na rozšíření. Klasika buďto výpalek nebo splašeji kus duralu stočím, vyvrtám. Nasadí se na náboj ( buben ) utáhne se to původníma matkama do zapuštěných děr. Aby matky nečuměly. Pootočeně jsou vyvrtaný díry a závit. Tam se našroubuje kolový šroub. Použije se z jiné nápravy. Klasicky oni to někde splaší, nebo vyšroubují na vrakovišti. Nebo jsem dělal i šrouby do toho a zase matkama utáhnout. Ale je to asi pracnější takhle. Jo a stáčím tam i osazení jak na původní náboj tak na novej disk, aby se to ,,zastřeďilo"
Oni to ale mají většinou na prťavkoví nápravky humpolácký kolca. Nedávno jsem dělal na původní 13" dával 18" takoví nizoučký šlupky, ale široký jako válce! Dělal jsem i jedny říkal jsem tomu ,,ementálky" Už tam byly dvoje díry a já tam vpravil třeťí. No už jsem myslel, že tam nezbyde skoro žádná stěna mezi dírama. No když tam je 12 děr tak se dá říct, že je to ,,ementál"!
Oni to ale mají většinou na prťavkoví nápravky humpolácký kolca. Nedávno jsem dělal na původní 13" dával 18" takoví nizoučký šlupky, ale široký jako válce! Dělal jsem i jedny říkal jsem tomu ,,ementálky" Už tam byly dvoje díry a já tam vpravil třeťí. No už jsem myslel, že tam nezbyde skoro žádná stěna mezi dírama. No když tam je 12 děr tak se dá říct, že je to ,,ementál"!
Jseš teda šikovnej, já už to dávno vyřešil výměnou nápravy, jen koukám že po té době téma stále žije...
Ahoj, doprkýnka, až teď koukám, že je to starý jak metuzalém! Taky mě to mohlo napadnout, že Jsi tuhle psal že pojedeš pro ten zadek a nakonec Jsi ho nepřivezl, ale máš v pácu jinej.
Nekouknul jsem na datum a vrazil to tam!
Nekouknul jsem na datum a vrazil to tam!
ten zadek co jsem chtěl byl neskutečně ve finále drahej a když jsem kápnul na ten další, bylo rozhodnuto, teď bude kocourek velikosti Z25 a redukcí, vývoďákem a reverzní převodovkou