Zadní pneu na malotraktor - MITAS
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Zadní pneu na malotraktor - MITAS
Dobrý den, předělávám široká travní zadní kola na JohnDeere 755 na něco "normálního". Disk chci použít zetor předek 5,5x16 a pneu Mitas 7,5x16, má téměř stejný obvod jako původní balony 15". Má někdo zkušenost s dezený TS-04 a TD-13 jaký je mezi nimi rozdíl ? Na TKčkách jsem viděl TS-04, podle katalogu mě více zaujala ta verze TD-13 ale neměl jsem možnost ji vidět na živo. Má někdo ?
Re: Zadní pneu na malotraktor - MITAS
Tak - nikdo se nepřidal, tudíž jen trocha samomluvy.
Je to neuvěřitelné, ale disk na předek Zetor UŘ1 5,5Fx16 sedí na zadek John Deere 755 naprosto přesně a na milimetr, středový otvor disku nemá vůli a 6 otvorů pto šrouby je roztečí přesně tam kde má být. Tak dumám, kdo vlastně opisoval :-D jediná chyba je, že zetor ma větší průměr šroubu takže ty JD mi tím skoro proletí, musím vymyslet buď nějakou vložku - neví někdo jak na to ? Nebo navrtat na kružnici dalších 6 otvorů na míru. Ale i tak - čumím jak puk, tohle jsem nečekal. Disk JD je cenou oproti Zetoru pravda trochu InéKafe.
Je to neuvěřitelné, ale disk na předek Zetor UŘ1 5,5Fx16 sedí na zadek John Deere 755 naprosto přesně a na milimetr, středový otvor disku nemá vůli a 6 otvorů pto šrouby je roztečí přesně tam kde má být. Tak dumám, kdo vlastně opisoval :-D jediná chyba je, že zetor ma větší průměr šroubu takže ty JD mi tím skoro proletí, musím vymyslet buď nějakou vložku - neví někdo jak na to ? Nebo navrtat na kružnici dalších 6 otvorů na míru. Ale i tak - čumím jak puk, tohle jsem nečekal. Disk JD je cenou oproti Zetoru pravda trochu InéKafe.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
A což takhle na ten šroub navařit nějakou silnější podložku,kroužek,nebo i na díru na disku. Jojo John Deere a Zetor jednu chvíli spolupracovali
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si to trochu oživit, ví někdo jaký je rozdíl mezi dézény TS04 a TD13? Uvažuji o rozměru 7,50 - 16 na kubotu kvůli pohodlí, původní rejžáky dost skáčou na silnici a kde projedu je pooráno.
-
Rozdiel v tvaré šípu dezénu. TS04 sú viac na cestu, TD13 viac do terénu.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Hm, co doporučíte na kubotu na zadek? Původní rejžáky chci dát dolu, protože toho drncání už mám dost:)
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně, neví někdo který vzorek je vyšší? Radši bych větší průměr.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo neví? přece mitas nevyrábí dvě stejný pneu:)
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mitas ma katalog a tam su udaje o obvode pneu okrem ineho co tak si to pozriet sam?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Mitas TS04 je trosku nizsi zalomeny sip, vhodny na tvrdsi teren ,TD 13 je rovny trosku vyssi
pre porovnanie druhy obrazok v inzerate
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/59946681 ... ffroad.php
pre porovnanie druhy obrazok v inzerate
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/59946681 ... ffroad.php