ARO M461 - uzávěrka
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
ARO M461 - uzávěrka
Nazdar chalani.Nenate niekto skusenosti s robenou uzavierkou ARO M461?
Re: Uzavierka ARO M461
http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopi ... 89&start=0
Ale když už se s tím budeš dělat, dej tam pokud možno koš z 240, satelity a poloosy s jemnějším drážkováním, vydrží daleko víc je to sice , ale vyplatí se ti to
Ale když už se s tím budeš dělat, dej tam pokud možno koš z 240, satelity a poloosy s jemnějším drážkováním, vydrží daleko víc je to sice , ale vyplatí se ti to
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
mas s nou nejake skusenosti?
Zatím jen dobré, ale já to mám na předku, záleží co od toho očekáváš. Hlavně neštřit na kvalitním materiálu
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
AHOJ.Mas to s 240 kosom alebo 461 kosom?Nahodou vlastne vykresy od toho nemas?Material si pouzival aky?Diky moc.
Uzavierka ARO M461
Mate niekto skusenosti s uzavierku diferencialu aro M461?
Tušim že se o tom kdysi debatovalo na Offroadforum.cz. Byly tam i fotky a popis jak to udělali. Ty fotky jsem si postahoval, ale do jakého PC jsem je uložil, je otázka. Stáčel se tam koš difu a vrtaly díry, vybrousily drážky do satelitu, vyrobilo ovládací kolečko s drážkou na vidličku, upravila nějaká vhodná vidlička z převodovky a zavírací kolíky se použily z nějaké oceli. Byla tam i třída. Dle uživatelů fungovala dobře. Zkusim pohledat, možná najdu.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
Chcel by som to pouzit do malotraktora ale mam zuzovane napravy co myslis udrzi poloos?
- josip
tu mas to foto
Diky moc za foto mas ju aj odskusanu ?
- josip
ja nemam tuto uzavierku toto som stiahol z ofroudfora ja mam urobenu takto
josip: To mas spravene v naprave ARO
- josip
ja mam tuto
Naposledy upravil(a) josip dne stř pro 09, 2009 11:32 am, celkem upraveno 1 x.