naprava multicar m22
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
naprava multicar m22
prosim radu ahoj trakturek stal asi 2 tydny a pak sem zjistil ze mi z vnitřku brzdoveho bubnu teče nejaka kapalina myslel sem ze brzdovka ale valečky sou suche a nepřipada mi ze by tekli.tak moje otazka zni je mozne ze by z diferaku z nohavic se dostaval olej přez naboj a brzdou protekal ven ? když sme při generalce davali ložiska nove tak tam gufera myslim nejsou ani.za kazdou radu dekuju
Re: naprava multicar m22
tak sem zjistil že gufera tam maji byt ja je tam asi nemam když sme to rozebirali tak tam zadne nebyli tak sme zadne nemenili takže ani nevim vkerym miste tam sou kde je mam dat a zda musim sundavat naboj kola ? nebo jen poloosu prosim radu
- xbedla
- Kontaktovat uživatele:
Musíš vytáhnout poloosy, pak povolit "kruhovou matku" (v ní červík) a stáhnout náboj. Zezadu v náboji je další "matka" a v ní gufero.
V létě jsem to taky dělal, olej tam tudy opravdu chčije. Jinak nohavici pro sichr zalešti, dej dvoubříté gufero a bude pokoj.
Rovnou udělěj brzdy, pakny budou nacucaný olejem.
V létě jsem to taky dělal, olej tam tudy opravdu chčije. Jinak nohavici pro sichr zalešti, dej dvoubříté gufero a bude pokoj.
Rovnou udělěj brzdy, pakny budou nacucaný olejem.
prosimte jeste k te vymene toho gufera je potřeba zatesnit tu matici na ktere je to gufero nejakym tesnenim na zavity ? a nevis jake tam sou ty gufera rozmerove ? dekuji za odpoved
- xbedla
- Kontaktovat uživatele:
Nic kromě gufer tam není, rozměr myslím 55x72 ale spíš se podívej do katalogu http://www.multicar22.cz/archiv.htm
dekuji je super se poradit z nekym skušenejšim mam jeste jeden dotaz když sme ten naboj nasazovali na tu nohavici spatky to byla docela dřina.mate nejakou radu jak nato snadneji jaky mate vy spusob nasazovani toho naboje
- xbedla
- Kontaktovat uživatele:
Nevzpomínám si že by to byl problém, namáznul jsem to jen trochou vazelíny a nasunulo se to tam.