prečo motor zdochne?
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
prečo motor zdochne?
Zdravím. Newem to nikde na internete nájsť tak by som sa chcel veľmi rád spýtať pár otázok.
1. Prečo keď pustím skorej spojku alebo zlé preradim prevodovy stupeň prečo mi motor tkz. Zdochne
2. Prečo niektoré traktory sa môžu rozbehnúť na 3 prevodovom stupni a motor im nezdochne a na iným zas zdochne.
ďakujem. S pozdravom Tomáš.
1. Prečo keď pustím skorej spojku alebo zlé preradim prevodovy stupeň prečo mi motor tkz. Zdochne
2. Prečo niektoré traktory sa môžu rozbehnúť na 3 prevodovom stupni a motor im nezdochne a na iným zas zdochne.
ďakujem. S pozdravom Tomáš.
Re: prečo motor zdochne?
Záleží převodovém, poměru.
Napiš konkretně co je to, jinak je to moc obecné.
Napiš konkretně co je to, jinak je to moc obecné.
Toto je otázka asi ako Prečo zviera, ktoré mám na dvore nemá srsť?
Zdravím. Viete trápi ma ta otázka a verím že sú tu ľudia ktorí mi vysvetlia tu otázku.
Nebude to skor technikov jazdy a samotneho radenia rychlosti???
Ahoj, no, ono to v každém případě néni ničím iným než rukama, respektive nohama. A už sem tu od tebe gdesi zaznamenál cosi o pobrání nejakéj téj technickéj zdatnosti, tož si to daj všecko do jedného vlákna a nezakládaj na každů pičovinu nové a nové vlákno. A gdyž už sme u teho, tož si třeba zežeň nejaké příhodné staré auto a montuj, montuj a zaséj enom montuj. A jak ho párkrát rozebereš, tož si k tom neco přizháňáš, co a jak sa tu všade dočteš a uděláš si z teho nejaký ten traktůrek, při kerém to všecko pěkně doladíš. No a za dvacet roků je z tebe majstr nad majstry.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono mi to pripadá, že jednu rýchlosť úplne nevyradíš a dáš druhú. Musíš radiť tak, aby si bezpečne vyradil a až potom zaradil. Je to nadmerná vôla na mechanizme radenia, volná vidlička (alebo zdeformovaná). Teda radiť na dva krát, vyradiť, pustiť spojku a až potom zaradiť inú rýchlosť...
[moze byt zla spojka ....robi to aj mne ,ak rychlejsie pustam spojku tak motor trhne a zhasne ,vypinacie packy na spojke nezaberaju rovnomerne
ale aky je to traktor?