ono je to pekne ,maš pravdu ,ale straca redukcie a viem ze ked dam druhu prevodovku favorit tak vela nevydrzi ale je ich stale dost za par € .ja planujem motor fav potom prev 1203 odtial prev fav. a odtial na zadnu v3S napravu a dopredu na napravu lada .medzi 1203 a fav este vyvod na navijak .pech. píše:vyser se na to a použij převodovku favorit se zavařeným difem - já jasem použil motor š120 a převodovku favorit, žádný řetěz, tichý chod, vyhovující převody, žádná příruba..
Motor Škoda Favorit a převodovka Škoda 1203
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: favorit+1203
redukce neztratíš, naopak místo nějakého řetězového převodu budeš mít krásně zakrytej 1:4 v převodovce
zakukají ti obě, protože fáčko motor ti převodovku z 1203 prostě přetrhne a osobáková jako druhá, je taky špatně..
druhou převodvku použij z nějakého menšího náklaďáku a tu první z fáčka.
na náklaďákových bejvá vývod, takže nepřijdeš ani to ten - třeba avia, V3S, možno i z nějakého většího terénního auta.
zakukají ti obě, protože fáčko motor ti převodovku z 1203 prostě přetrhne a osobáková jako druhá, je taky špatně..
druhou převodvku použij z nějakého menšího náklaďáku a tu první z fáčka.
na náklaďákových bejvá vývod, takže nepřijdeš ani to ten - třeba avia, V3S, možno i z nějakého většího terénního auta.
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude mět 1 z fava tak už myslim druhou ani nepotřebuje, bude to dost pomale.
škoda130: mno záleží jakou použije nápravu a jak velká bude mít kola, ale poku zachová stálý převod fáva, tak se dá říct, že zhruba ano...
ovšem další převodovkou, když poslední stupeň bejvá často přímý převod 1:1 si to dál nezpomalí, pokud to nebude potřebovat, pokud bude, může....
ovšem další převodovkou, když poslední stupeň bejvá často přímý převod 1:1 si to dál nezpomalí, pokud to nebude potřebovat, pokud bude, může....
pani v prvom rade sa vam chcem podakovat a to najme uzivatelovy zde..
kombinaciu prevodoviek 1203 a fav mam aj ja ,, a zatial spokojnost ,,, pokial sa po pedaloch plyn a spojka neskace jak po trampoline moze to vydrzat dost.
nevyspitatelny je skor motor 1203 teda aspon moj raz to zozere 2l na hodinu a raz 2l za 10 min chcem sa ho zbavit je to taka svina nenazrana a pritom motor z fava stoji v garazi ,,preto tato kombinacia
kombinaciu prevodoviek 1203 a fav mam aj ja ,, a zatial spokojnost ,,, pokial sa po pedaloch plyn a spojka neskace jak po trampoline moze to vydrzat dost.
nevyspitatelny je skor motor 1203 teda aspon moj raz to zozere 2l na hodinu a raz 2l za 10 min chcem sa ho zbavit je to taka svina nenazrana a pritom motor z fava stoji v garazi ,,preto tato kombinacia
kde nestaci sila ,treba pouzit väcsiu silu
nemas zaco . No a kde mame foto tvojho stroja??
spotřeba nebude o moc nižší, její proměnlivost závisí na zatížení.
- ked sledujem ake tu maju poniektory kusky tak ten moj sa tu hadam ani nehodi,to by bola len sama kritika xi xi
no šak netreba sa vzrušovat ,každy stavia ako vie a ako sa da .Takze foto sem !!!!
jen to sem dej, byť s použitím osobácké převodovky jako druhé nesouhlasím, kouknu se...
zajímavá řešení se vždy hodí.
sám mám traktor na klasické poměry řešen silně nestandartně :-)
zajímavá řešení se vždy hodí.
sám mám traktor na klasické poměry řešen silně nestandartně :-)
len co sa knemu dostanem nafotim a dodam
tyzden presiel a nic
jaaj na nervy zima jak v ruskom filme slnko blbo svieti ,traktorik primrznuty pneu sfuknute baterka ko a ako bomus prazdna nadrz ,, som ho z toho pristreska ani nevedel vitiahnut mesta malo a fotka blba xi xi
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Favorit
Napasovat ano - bez úpravy (mezikusu) ale ne .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně