Rozvodovka ZIL 131
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Rozvodovka ZIL 131
Nemáte někdo foto? Rozměry? Převody?
Díky všem
Díky všem
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Re: Rozvodovka ZIL 131
Poměry
terén
2,08:1
silnice 1:1
Zapínání předku vzduchem
To už vím
Neví někdo kolik to váží?
terén
2,08:1
silnice 1:1
Zapínání předku vzduchem
To už vím
Neví někdo kolik to váží?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jdeš do ní ?
tot je ono:jo avětší je nemam ja ji nefotil sam je to přeposlany.A na vahu se optej Dmartas ji měl na traktor.
- Přílohy
-
- Zil 131
- Resize of Resize of eirxmchl.jpg (5.45 KiB) Zobrazeno 4074 x
-
- Zil 131
- Resize of Resize of rh1hu947.jpg (5.53 KiB) Zobrazeno 4074 x
Rendy9999: Neví, ale připadá mi pro můj účel tak akorát. Navíc i převody jsou celkem hezké. A řazení předku vzduchem je taková třešnička.
A vůbec. Proč se více používá redukční převodovka z V3S když tato se zdá přijatelnější?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
lebo ked zoberies napravy z v3s, ako si sa zvysi aj prevodovka a hodis do srotu ked ju mozes mat.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Aspon by si mal dobre zavazie
Uvidíme až bude doma. Prý těžší není. - je tam méně koleček
Poradíte z čeho je tato rozvodovka?
Zdravím ve spolek, mám takový problém. Sháním rozvodovou převodovku a našel jsem tuhle co je na obrázku. Bohužel nevím z čeho je a nevím ani převodové poměry. Neporadil byste někdo?
Základ traktoru bude motor avia 31T k tomu avia převodovka 5-ti kvalt (hliníková) a za to rozvodovku. Nápravy agro ifa (převod. poměr 6,07). Pořád se nám to zdá rychlé tak bychom místo rozvodovky V3S co je nachystaná chtěli použít jinou, pomalejší. Původní plán byl použít reduktor přímo na převodovku avia, který se používal na zametačích (ČIVO), krmných vozech ale to je docela nereálné to sehnat.
Díky za každé rady a pomoc.
Základ traktoru bude motor avia 31T k tomu avia převodovka 5-ti kvalt (hliníková) a za to rozvodovku. Nápravy agro ifa (převod. poměr 6,07). Pořád se nám to zdá rychlé tak bychom místo rozvodovky V3S co je nachystaná chtěli použít jinou, pomalejší. Původní plán byl použít reduktor přímo na převodovku avia, který se používal na zametačích (ČIVO), krmných vozech ale to je docela nereálné to sehnat.
Díky za každé rady a pomoc.
Re: Poradíte z čeho je tato rozvodovka?
Tak odpovím si sám. Je to rozvodovka ze ZIL 131.
Jen nerozumím jedné věci, řazení předního náhonu jde na páce ale i vzduchem? Jaký je v tom rozdíl?
Jen nerozumím jedné věci, řazení předního náhonu jde na páce ale i vzduchem? Jaký je v tom rozdíl?
Bohužel kdysi jsem měl i rozkresy. Tak jsem věděl co je na co ale....
Otevři víko, podívej se a budeš vědět. případně použiješ co ti bude více vyhovovat.
Otevři víko, podívej se a budeš vědět. případně použiješ co ti bude více vyhovovat.
Ahoj
nevím jestli to něčemu pomůže, ale protože se o tu rozvodovku ze Zila zrovna zajímám:
Rozvodovka s redukcí ze Zila 157-131 váží asi 130 kg , převod asi 1:1,16 a 2,27 (myslím, že u 131 to je o maličko rychlejší)
Rozvodovka z V3S cca 250 kg, převod 1:0,75 a 1: 2,15
Ten vzduch se používá k automatickému přiřazení předního náhonu při zařazení 1. rychlostního stupně.
Informace se dají dohledat na netu, ale musí se zadávat v ruštině
nevím jestli to něčemu pomůže, ale protože se o tu rozvodovku ze Zila zrovna zajímám:
Rozvodovka s redukcí ze Zila 157-131 váží asi 130 kg , převod asi 1:1,16 a 2,27 (myslím, že u 131 to je o maličko rychlejší)
Rozvodovka z V3S cca 250 kg, převod 1:0,75 a 1: 2,15
Ten vzduch se používá k automatickému přiřazení předního náhonu při zařazení 1. rychlostního stupně.
Informace se dají dohledat na netu, ale musí se zadávat v ruštině