motor Slavia 1S100K
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Slavia 1S100K
Súhlasím s Janom, niekde na prívode do čerpadla Ti prisáva vzduch. Prekontroluj všetky tesnenia od nádrže po čerpadlo.
Re: Slavia 1S100K
Díky, celé to pročistím a přetěsním.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Slavia 1s100k - tlak vstřiku
Ahoj chlapy nevíte jakej tlak by měl bejt na střiku na slavii 1s100k? nikde to nemůžu najít díky
Re: Slavia 1s100k
díky
motor Slavia 1S100K - nechce startovat
Ahoj kluci mám problém dal sem do cajku motor slavia 1s100k ale při startování mi nechce chytnout a jde z vejfuku jen bílej kouř a né a né chytit až na éter chytne nevíte čím to je? že by malá komprese? fakt nevím a startovat furt na eter se mi nechce poradte jo a žhavení tam mám a ikdyž nažhavím tak nic
Re: Motor slavia 1s100k
Původně to bylo na doutnák, je tam přesuvník vstřiku na start.Startoval jsem to ručně klikou s horkovzdušnou pistolí i v létě.V zimě horká voda a pistole.Motor musí mít dobrou kompres a ovzdušněn a potom chytá bez problémů.Napřed jsem motor protočil s dekopresorem a zapnutou pistolí v sání, roztočil co nejvíce a pustil dekompresní páku a blafl.
Jo horkovzdušná pistole tou to dělám taky ale je to na hoven furt tahat elektriku no a kde ten přesuvník vstřiku je? třeba nějakej obrázek by pohohl díky
Tak kluci este jednu vec bych potreboval kdo by ste mi zavaril diky v bloku motoru? Tak 15 na 15 cm puvodni majitel z nejakeho neznameho duvodu tuto diru vyriznul a pak zasilikoboval a preplatoval proste prasecina hadr potreboval bych to zavarit diky moc
- malotraktorpetr
ty asi mu vyletela ojnice tak to vyrezal kvuli dalsimy prasknuti a zadelal aby neunikal olej.jinak vliv to nebude myt .jenom estetickou vadu pokud to ces myt jak nove tak sezen litinovy plat a zaplatujto.a zavarissito i sam .pokud umys varit jen koupis elektrody bronzovku nebonikelitku .litina se vari predehrevem pokud nemas moznost tak to nahrej horkovzduskou nebo autogen.litina se vari zpousobem do krize kvuli pnuti. nevyhody vareni litiny tepelne pnuti materialu muze dojit ze se ti motor muze skroutit pokud budes varit obyc dokola .nejlepe by bylo pokud bys poslal fotky.jinak pokud se rozhodnes nevarit tak tez budes delat zaplatu ale na srouby a +tesneni.
Cus díky za odpověd
Jo jasný zavařit to chci kvulí tomu že chci aby to bylo jako origo ale musím to nějak udělat a asehnat litinovej plát
Královskou elektrodou by to nešlo? já to nemám tam kde je ojnice ale tam kde proudí voda čili kolem vložky a tam to asi prasklo mrazem a oni to místo zavaření tak vyřezali vetší díru a pak plát a silikon jinak nevím čeho tím chtěli docílit a jelikož ten motor chci dát na traktůrek tak musí bejt v cajku
Jo jasný zavařit to chci kvulí tomu že chci aby to bylo jako origo ale musím to nějak udělat a asehnat litinovej plát
Královskou elektrodou by to nešlo? já to nemám tam kde je ojnice ale tam kde proudí voda čili kolem vložky a tam to asi prasklo mrazem a oni to místo zavaření tak vyřezali vetší díru a pak plát a silikon jinak nevím čeho tím chtěli docílit a jelikož ten motor chci dát na traktůrek tak musí bejt v cajku
- malotraktorpetr
ty stou elektodou nemam zkusenost ale ty kde to mas praskle vevnitr v bloku nebo na povrchu.ja te nepocopil pokud vevnitr tak opatre tam se to bude kroutitale pokud je to rovne tzak to zkus.ale napis ppresne bez fota neurcim diagnostiku.
Nejde mi sem vložit ten náčrt co sem udělal pro pochopení tam mi pošli email a já ti to tam hodím
Nevař to,to je prasečina!Buď na díru přišroubuj třeba plech,nebo nech blok zašít,hlavně nevařit,tak velká díra a tolik svárů je na nic,bude ti to kolem svárů praskat a bude to horší,než je to teď.
- malotraktorpetr
ja sem varil diru 15cm na 15cm a drzi a jezdim mmel sem tu i foto v sek ci tomo vinkovic jak my vyletela ojnice a proc prasecina vareni nicemu nevadi ale dochazi k pnuti.muj email.georgepetr@email.cz