Zkušenosti s motorem Slavia 4SA95
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Zkušenosti s motorem Slavia 4SA95
Máte někdo zkušenosti s motorem Slavia 4SA95, případně porovnání s motorem Slavia 4SA90 (novější typ)?
Re: Zkušenosti s motorem Slavia 4SA95
co by tě konkrétně zajímalo? 4SA95 máš v podstatě zetor řady 40xx, akorát vzduchem chlazenej a nemá kompresor a vývod na otáčkoměr. Jinak pajšl je téměř stejnej.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
-
Podle charakteristik by měla mít 95 lepší průběh krouťáku než 90. Té viditelně spodek chybí. Jinak mám 90 v perfektním stavu. 95 jsem sehnal bez znalosti jejího života. Na prázdno běží pravidelně, ale viditelně jí nebyla věnována valná péče.
Chci stavět nový traktor a starý prodat. Takže mám dilema zda na starý traktor naroubovat 95 či to risknout a použít jí na nový traktor. Docela mám chuť si jí nechat a vyladit jí. Nemám zkušenost s dostupností náhradních dílů.
Chci stavět nový traktor a starý prodat. Takže mám dilema zda na starý traktor naroubovat 95 či to risknout a použít jí na nový traktor. Docela mám chuť si jí nechat a vyladit jí. Nemám zkušenost s dostupností náhradních dílů.
možem ten motor porovnať v traktoroch z 805ky s motormi 6701,4901 a ten 4s90 je lepší, ma radšej trocha viac pridane ale potom je cvrkot...
Zdravím, mám tiež motor 4s95 a po dlhoročnom naštartovaní som zistil že uniká olej okolo trubky na zdvihaciu tyčku vahadla zo spodnej strany ako je osadená v bloku, vidno tam ešte nejakú pružinu. Zaujíma má či nemá s týmto pretesnenim niekto nejakú skúsenosť alebo katalóg aké tesnenie alebo o-krúžok tam ide. Vďaka
Takze jedine rozobrat a sám uvidím.
Kružky kupis v slavia servis napajedla zle sa to tam dava kup si ich viac je to par centov ja som to menil na trojvalci musis dat dole vahadla cele odmontovat vymenit kruzky a postupne nasuvat tie domceky ale opatrne vie sa tam to tes prerezat pevne nervy
Mám to už pretesnene, ako mi už písal chcelo to pevne nervy ale motor je suchý akurát na výfuk sa ukazuje asi nespalena nafta.