RS-09 přítlačák

vše k motorům, včetně spojky, chlazení, palivové soustavy atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
Bady

RS-09 přítlačák

#1 Nový příspěvek od Bady »

Zdravím pánové....potřebuju radu :'( praskly mi na spojce u 2válce dvě vypínací páčky :vztek: Nemužu nikde sehnat. Pán co je loni inzeroval už je nedělá. Nevíte jestli by se dal nahradit přítlačák z jiného stroje? Nemáte někdo zkušenost? Prý je to dost častá závada. Průměr je 20cm. Napadla mě 1203 ale nemám ho a tak nemužu porovnat. Moc děkuju za každý nápad :)

pepa.traktor

Re: RS-09 přítlačák

#2 Nový příspěvek od pepa.traktor »

lamela a přítlačák s ložiskem jde z wartase --taky jsme ho tam dávali
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Bady

#3 Nový příspěvek od Bady »

A nepleteš se? Byl to opravdu Wartas? Mám W 311 "DELFINA" a to bylo první co jsem vyzkoušel jestli to soudruzi neudělali nějak podobně...ale ne :tone: ..má o 2cm menší průměr a nešel by tam ani chytit šroubama-není tam na to dost materialu na setrváku. W353 měl už paprskovou spojku a průměr byl taky asi těch 18cm..to nevím přesně. Já bych spíše sázel na tu 1203 nebo š120 . Průměry jsou stejný a i ty páčky co jsem našel obrázky vypadají podobně a dají se koupit za rozumný peníz. Třeba by šli nějak upravit ale neznám rozměry. Pomůže někdo? :)

staník

#4 Nový příspěvek od staník »

Zkus tam packu ze š 100. Někde jsem to četl.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Bady

#5 Nový příspěvek od Bady »

Jo to právě myslím 8) ono š100 a první 120 to měli stejný . Možná bude moc dlouhá. RS má v přítlačáku větší díru..ale třeba to půjde...v každém případě se dá koupit do 100kč

pepa.traktor

#6 Nový příspěvek od pepa.traktor »

Bady píše:A nepleteš se? Byl to opravdu Wartas? Mám W 311 "DELFINA" a to bylo první co jsem vyzkoušel jestli to soudruzi neudělali nějak podobně...ale ne :tone: ..má o 2cm menší průměr a nešel by tam ani chytit šroubama-není tam na to dost materialu na setrváku. W353 měl už paprskovou spojku a průměr byl taky asi těch 18cm..to nevím přesně. Já bych spíše sázel na tu 1203 nebo š120 . Průměry jsou stejný a i ty páčky co jsem našel obrázky vypadají podobně a dají se koupit za rozumný peníz. Třeba by šli nějak upravit ale neznám rozměry. Pomůže někdo? :)
když myslíš že se pletu stím nic bohužel nemůžu poradit

odpovídal jsem na dotaz čím nahradit celý přítlačák tady pár fotek co jsem tam měl i já http://multicar22.cz/poradna/lamela.jpg

tady to je to o čem jsem psal zkušenost http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Bady

#7 Nový příspěvek od Bady »

Aha tak už je to jasný :) ....přítlačák je opravdu z Warana ale nedával si ho na RS-09 ale na Mulinu 22 ;-) a to je uplně jiný motor. M22 a RS 09 2 válec je velký rozdíl....Rs má větší setrvák i přítlačak a hlavně větší díru v přítlačáku pač hřídel z převodovky je dvojitá a tak velkého pruměru. Ten z Warana by si na to nenatahl.
Ale i tak dík za radu...pro majitele Mulin určitě užitečná informace

Bady

#8 Nový příspěvek od Bady »

Tak vyřešeno 8) packy po menší úpravě rozbruskou nahrazeny ze Škody 100 z Aukra za 30kč kus :wink: . Všem děkuju za rady :)

duchodce

#9 Nový příspěvek od duchodce »

Nebyla by fotka úpravy ? Asi nás to čeká občas víc uživatelů a tohle tedy vytrhne trn z paty. :co?:
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Odpovědět

Zpět na „Motory“