RS-09 přítlačák
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
RS-09 přítlačák
Zdravím pánové....potřebuju radu praskly mi na spojce u 2válce dvě vypínací páčky Nemužu nikde sehnat. Pán co je loni inzeroval už je nedělá. Nevíte jestli by se dal nahradit přítlačák z jiného stroje? Nemáte někdo zkušenost? Prý je to dost častá závada. Průměr je 20cm. Napadla mě 1203 ale nemám ho a tak nemužu porovnat. Moc děkuju za každý nápad
- pepa.traktor
Re: RS-09 přítlačák
lamela a přítlačák s ložiskem jde z wartase --taky jsme ho tam dávali
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
A nepleteš se? Byl to opravdu Wartas? Mám W 311 "DELFINA" a to bylo první co jsem vyzkoušel jestli to soudruzi neudělali nějak podobně...ale ne ..má o 2cm menší průměr a nešel by tam ani chytit šroubama-není tam na to dost materialu na setrváku. W353 měl už paprskovou spojku a průměr byl taky asi těch 18cm..to nevím přesně. Já bych spíše sázel na tu 1203 nebo š120 . Průměry jsou stejný a i ty páčky co jsem našel obrázky vypadají podobně a dají se koupit za rozumný peníz. Třeba by šli nějak upravit ale neznám rozměry. Pomůže někdo?
Zkus tam packu ze š 100. Někde jsem to četl.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Jo to právě myslím ono š100 a první 120 to měli stejný . Možná bude moc dlouhá. RS má v přítlačáku větší díru..ale třeba to půjde...v každém případě se dá koupit do 100kč
- pepa.traktor
když myslíš že se pletu stím nic bohužel nemůžu poraditBady píše:A nepleteš se? Byl to opravdu Wartas? Mám W 311 "DELFINA" a to bylo první co jsem vyzkoušel jestli to soudruzi neudělali nějak podobně...ale ne ..má o 2cm menší průměr a nešel by tam ani chytit šroubama-není tam na to dost materialu na setrváku. W353 měl už paprskovou spojku a průměr byl taky asi těch 18cm..to nevím přesně. Já bych spíše sázel na tu 1203 nebo š120 . Průměry jsou stejný a i ty páčky co jsem našel obrázky vypadají podobně a dají se koupit za rozumný peníz. Třeba by šli nějak upravit ale neznám rozměry. Pomůže někdo?
odpovídal jsem na dotaz čím nahradit celý přítlačák tady pár fotek co jsem tam měl i já http://multicar22.cz/poradna/lamela.jpg
tady to je to o čem jsem psal zkušenost http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Aha tak už je to jasný ....přítlačák je opravdu z Warana ale nedával si ho na RS-09 ale na Mulinu 22 a to je uplně jiný motor. M22 a RS 09 2 válec je velký rozdíl....Rs má větší setrvák i přítlačak a hlavně větší díru v přítlačáku pač hřídel z převodovky je dvojitá a tak velkého pruměru. Ten z Warana by si na to nenatahl.
Ale i tak dík za radu...pro majitele Mulin určitě užitečná informace
Ale i tak dík za radu...pro majitele Mulin určitě užitečná informace
Tak vyřešeno packy po menší úpravě rozbruskou nahrazeny ze Škody 100 z Aukra za 30kč kus . Všem děkuju za rady
Nebyla by fotka úpravy ? Asi nás to čeká občas víc uživatelů a tohle tedy vytrhne trn z paty.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....