Motor Berlan 6,5hp

vše k motorům, včetně spojky, chlazení, palivové soustavy atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor Berlan 6,5hp

#31 Nový příspěvek od Atlan »

Odpor by aj mohol byt. Ta cievka stoji 8dolarov, aj si z tej cievky odpojil ten cierny kablik, res nedotyka sa ti kostri aj tak to nedava na sviecke iskru?
http://m.aliexpress.com/item/32358147656.html
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Mr.Tom

#32 Nový příspěvek od Mr.Tom »

černý kablík je připojený k cívce, ale na druhém konci k ničemu. Nikde nedotýká, avšak má stejný potenciál jako kostra. Ten kablík se odpojí od cívky jak? Vyškubnout?

Mr.Tom

#33 Nový příspěvek od Mr.Tom »

černý kablík byl na fastonu, tak i ten jsem odpojil a pořád je ten vývod ve zkratu. Takže mám za to, že to chce novou. Odkaz na m.aliexpess.com mi nefunguje, vždy se stránka překryje jinou a není z toho nic. Je ta cívka shodná na HONDU GX160 nebo GX200, jako třeba tady: http://dilna24.cz/obchod/26-uvod/honda/ ... gx160.html ?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#34 Nový příspěvek od Atlan »

http://www.aliexpress.com/item/FOR-Hond ... 47656.html

FOR-Honda-GX110-GX140-GX120-GX160-GX200-WA20-Engine-Ignition-Coil

mas tam aj rozmery tak to zmeraj a zisti ale malo by to byt ono
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Mr.Tom

#35 Nový příspěvek od Mr.Tom »

Jo, vypadá to, že by to tam šlo. Cena zboží je sice slušná, ale cena za zaslání zřejmě z Číny je značná. Takže nakonec jsem objednal u bergland24.cz - BERGLAND s.r.o. Kraslice. Tak uvidím až to přijde.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#36 Nový příspěvek od Atlan »

zadarmo by ti to poslali ale min 30dni kym to pride :D

druzstevnik
Kontaktovat uživatele:

#37 Nový příspěvek od druzstevnik »

Mr.Tom: Jen tak pro zajímavost, na kolik to vyjde od těch Berglandů. Na ty kopie hondy jsem našel ještě shop v Polsku, ale ty cívky tady zrovna mají celkem drahé, ostatní věci jsou za rozumné ceny, myslím.
http://megaserwis.com/dily-pro-stavebni ... anguage=cz

Poštovné Česká pošta – doporučená zásilka (platba předem na účet) 105,-
MF70+ŽTR-61+FS-75+pluh+prstová lišta 140+bezprstá lišta 120+vozík
Do ženské, do melounu a do enefy nevidíš...

Mr.Tom

#38 Nový příspěvek od Mr.Tom »

Od Berglandů pošlou za 490,- Kč vč. poštovného na dobírku a vč.DPH. Takže Poláci jsou skutečně drahý. Nic levnějšího jsem nenašel, možná osobní odběr v Č.Budějovicích, ale nejsou plátci DPH http://dilna24.cz/obchod/26-uvod/honda/ ... gx160.html. Ceny jsou vskutku různé, asi tak jak i celý motory, stačí jiná nálepka s názvem a už je úplně jiná cena. Že by ty nálepky měly tak různé ceny? :jazyk:

druzstevnik
Kontaktovat uživatele:

#39 Nový příspěvek od druzstevnik »

Tak to je ucházející cena, s těma "značkama" a nálepkama to tak nějak bude. Když jsme se začal o přestavby zajímat stál ten motor něco přes 5k kč letos jsem díky fóru narazil na Bílovec a cena 3k což jsem byl už ochotný do přestavby vrazit. Výhoda kopii GX160 je v tom že se hojně používá v replikách vetránů a na motobike čili na youtube je spousty návodů na rozborku zborku a i náhrandí díly jsou dostupné. U toho motoru mi vadil filtr sání ten kousek molitanu tak jsem tam vrazil tento filtr http://dilna24.cz/obchod/26-uvod/honda/ ... gx200.html a jak jsem psal, ještě jsem bojoval s víčkem nádrže. Nakonec asi koupím originál protože ta konstrukce čínská je fakt stavěná na stacionár a ne, že s tím člověk skáče se sekačkou po krtinách.

Mr.Tom

#40 Nový příspěvek od Mr.Tom »

druzstevnik píše: Nakonec asi koupím originál protože ta konstrukce čínská je fakt stavěná na stacionár a ne, že s tím člověk skáče se sekačkou po krtinách.
Tak s novou zapalovací cívkou už nám zase jede.

A já myslel, že čínská konstrukce je kopie Hondy, a tak to tedy není? Co je jako konstrukčně rozdílného od Hondy, že to je jen stacionár? Něco chybí? Olejové čidlo se dá přece vyřadit, když při náklonu by byl problém a použití mělo být pak jako nestacionár.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#41 Nový příspěvek od Atlan »

Je to original kopia hondy, stary model.Staci si precitat specifikaciu a brat do uvahy to ze to ma mazanie rozstrekom, a motory s pravym tlakovym mazanim a olejovym filtrom zacinaju na 1500E hladine.
Okrem toho motor mazany rozstrekom pouziva aj vari v malotraktore a ziaden problem, a dalsih x tranikovych kosaciek.

druzstevnik
Kontaktovat uživatele:

#42 Nový příspěvek od druzstevnik »

Mr.Tom píše: A já myslel, že čínská konstrukce je kopie Hondy, a tak to tedy není? Co je jako konstrukčně rozdílného od Hondy, že to je jen stacionár? Něco chybí? Olejové čidlo se dá přece vyřadit, když při náklonu by byl problém a použití mělo být pak jako nestacionár.
Špoatně jsem to napsal, myslel jsem originál uzávěr nádrže. Ten klon je jinak myslím komplet kopie. Jen ta nádrž není dělaná, resp. tento typ, není dělaný na skákání po krtinách.

Mr.Tom

#43 Nový příspěvek od Mr.Tom »

Takže víčko nádrže u kopie z číny není to, co je originální víčko od Hondy. A víčko originál od Hondy pasuje do nádrže kopie z Číny. Tím se vyřeší problém úniku benzínu při náklonech motoru. Snad jsem to dobře pochopil.

druzstevnik
Kontaktovat uživatele:

#44 Nový příspěvek od druzstevnik »

Ano, tak by to mělo být.

bompo

Benzínový motor 6,5HP

#45 Nový příspěvek od bompo »

Inzerát je už neplatný!!! Vlákno jsem bylo přeneseno s diskuzí z inzerce.
Moderátor Leo

Nabízím benzínový motor obdoba Honda GX200, 6,5hp. Dříve poháněl špalíkovač včetně řemenice která má pruměr 75mm a je na 2x17mm řemeny plus přidám plotnu pod motor s napínákama.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Cena 2000kč
Případně pište na klostermann@post.cz

Odpovědět

Zpět na „Motory“