Westwood S 1600
Moderátor: DYK
- FENDT F24
Re: Westwood S 1600
Sehnal jsem je tehdy na aukru, ale nejsem s nima moc spokojenej lámou se. Budu si muset časem sehnat jiný, měli by je snad prodávat u f. Agrostis, dělaj servis na Countaxy .
- microhummer
díky
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Zdravím,
Mám jeden dotaz. Mám Westwood S 1600. Kompletně po servise,ale stává se mi, že když spustím sečení, tak mě v mžiku spadne hnací řemen. Bádal jsem nad tím, jak ten klíňák eventuelně nějak došponovat,ale na nic jsem nepřišel. Máte někdo nějakou radu?
Dík
*H*
Mám jeden dotaz. Mám Westwood S 1600. Kompletně po servise,ale stává se mi, že když spustím sečení, tak mě v mžiku spadne hnací řemen. Bádal jsem nad tím, jak ten klíňák eventuelně nějak došponovat,ale na nic jsem nepřišel. Máte někdo nějakou radu?
Dík
*H*
YORSIAN píše:mam origo west nechtělo se mi čekat než to dorazí z venku (navíc při mý šikovnosti to budu dalšího půl dne hledat kde to vobědnat) tak sem to vytáh v Matese za pár kaček koupil japoncký ložiska a na dílně to bylo přelisovaný hned. jen furt nevim délku těch řemenů kde na to kupujete díly ?v maunfieldu moc vochotný nejsouLesa píše:Vodící kladky vyměň komplet a vybodni se na ložiska. Stojí o pár korun víc, ale ušetříš si spoustu nervů. Pokud máš orig. Westíka, má kevlarové klíňáky. Minimálně se vytahují, spíš se odřou. Pokud ho máš od MTF, pánbůh s tebou a pátrej po katalogu - ty jejich náhrady jsou neměřitelné.
Zdar chlapi, sice asi dávno po funuse ale pro jiný na Westwood 1300 - hlavní řemen pojezdu Rubena A 13x2130 Lw/2100 Li (190 Kč), vzadu malý řemen na sběrák A 13x955 Lw/920 Li SKF, cca 170 Kč, řemen ve sběrači A1480 Lw 13x1450 Li A57 Rubena profi taky do 200 kč, Ložiska pod traktorkem 6203 oboustraně v plastu (44Kč Kinex, pomocí dvěráku, kladiva a 2 ořechů goly přelisovaný do 5 minut kus), Na vývodu a ve sběráku je něco 6203, něco 6003. Byly origo Z, tedy krytý plechem, koupil jsem v plastu. Komplet přeložiskování a výměna krom hlavního řemenu na PTO vyjde v Arkovu na cca 1000 Kč.
Chlapi, nelijte to pivo z oken..... :-)
Jaký máš typ S 1300 nebo T 1300 liší se i rokem výroby díky