PARTNER + přívěsný vozík
Moderátor: DYK
Re: PARTNER + přívěsný vozík
co to máš za závaží ? To je origo?
PARTNER v zimě
Závitová tyč M16 a vyřazené (betonové) závaží napínání trakčního vedení ČD (1ks = 25kg).Originál závaží stojí cca 3.500,-
PARTNER 12597RB
Po roce provozu seřízeny otáčky. Zvýšeny o 120 ot/min z 2.980 na 3.100 a opět dobře sbírá .
PARTNER + válec
Válec d=100 cm,r=51cm.Velice pěkně se s ním upravuje terén,pro zvýšení váhy lze napustit vodou.
PARTNER- porucha pojezdu
Již jsem popsal tuto závadu v kapitole =ALKO Ride-on 700 - motor běží v pohodě, traktor se nerozjede=
Došlo k přidření kladky pojezdu a klínový řemen tuto kladku z umělé hmoty vybrousil téměř do poloviny. Při rozjíždění či jízdě nebyl patrný vůbec žádný odpor, klínový řemen je nepoškozen. Výměna proběhla formou reklamace, jinak cena kladky cca 800,-Kč
Došlo k přidření kladky pojezdu a klínový řemen tuto kladku z umělé hmoty vybrousil téměř do poloviny. Při rozjíždění či jízdě nebyl patrný vůbec žádný odpor, klínový řemen je nepoškozen. Výměna proběhla formou reklamace, jinak cena kladky cca 800,-Kč
PARTNER - závada sekání
Při poslední seči, po zapnutí sekání, začalo divně hučet u levého nože - po chvíli přestalo. Dnes jsem čistil žací ústrojí a levý nůž vykazoval dosti značnou radiální vůli. Po rozebrání jsem zjistil, že je prasklý vnější kroužek dolního (většího) ložiska - inu není se čemu divit, jelikož výrobce ložiska je CHINA. Koupím naše a uvidíme, zda vydrží déle než dvě sezony.
Přehoď všechny ložiska na tom sečném. Jakmile uděláš jedno, odejde druhé... Vyměň to za kvalitní při jedné práci
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dívám se, že máš dost smůlu.Mě zatím partner šlape bez problémů.
PARTNER - závada sekání
Vyměnil jsem obě ložiska na levé straně - na jaře se uvidí !
PARTNER - závada při sekání
Po zastavení motoru, nešel již nastartovat (jako když je baterie bez napětí).
Příčina: do ozubeného půlkruhu řízení (pod palivovou nádrží) se dostal svazek kabelů, rozpojil se konektor, na kabelech se poškodila izolace a praskla 20A pojistka. Po výměně pojistky, zaizolování a upevnění kabelů opět startuje.
Příčina: do ozubeného půlkruhu řízení (pod palivovou nádrží) se dostal svazek kabelů, rozpojil se konektor, na kabelech se poškodila izolace a praskla 20A pojistka. Po výměně pojistky, zaizolování a upevnění kabelů opět startuje.
Ahoj chlapi, mám 9 let traktůrek P13592HRB. Do teď fungovalo všechno vpohodě, jenom jsem vyměnil všechny ložiska. A teď mě začal zlobit motor. Po nasečení 2-3 košů mi to začne vynechávat. Zkošel jsem vyměnit svíčku, vyčistit karburátor. Svíčka je bílá chudá směs a obohacením je furt bílá. Nesetkal se stim někdo? Děkuji za rady
občas mi také vynechává - profouknu palivový filtr ( na hadičce z nádrže ke karburátoru) a jezdí to dál
Závada = nejde nastartovat
(nebudu se zde rozepisovat, co všechno jsem vyzkoušel -startér v pořádku)
Ani po připojení baterie z auta nejde nastartovat, velmi se hřejí startovací kabely, motor se sotva otáčí !
- natažen nový mínusový kabel a je to OK.(chyba byla v kostře, proto natažen nový minusový kabel a uchycen se startérem k bloku motoru)
(nebudu se zde rozepisovat, co všechno jsem vyzkoušel -startér v pořádku)
Ani po připojení baterie z auta nejde nastartovat, velmi se hřejí startovací kabely, motor se sotva otáčí !
- natažen nový mínusový kabel a je to OK.(chyba byla v kostře, proto natažen nový minusový kabel a uchycen se startérem k bloku motoru)
Naposledy upravil(a) lamino8 dne sob dub 11, 2020 8:39 pm, celkem upraveno 1 x.