iseki voda v oleji
Moderátor: DYK
iseki voda v oleji
Ahojte vsetci ktory mate iseki.Mam iseki 205 Landhope a problem-voda v motorovom oleji.Demontoval som hlavu ale nic ani na tesneni nie je ziadna chyba.Hlavu som zaniesol na natlakovanie a premeranie.Zatial nalievam blok vodou.Ziaden pokles vody v bloku.Takze dufam ze ta hlava je na pricine.Prosim vas kto ste mal podobny problem napiste mi na mail m.jando@azet.sk.Alebo sem na forum vsetkym dakujem este c.t.+421903781288 ozvite sa dakujem.
Re: iseki voda v oleji
Ahoj,martini píše:Ahojte vsetci ktory mate iseki.Mam iseki 205 Landhope a problem-voda v motorovom oleji.Demontoval som hlavu ale nic ani na tesneni nie je ziadna chyba.Hlavu som zaniesol na natlakovanie a premeranie.Zatial nalievam blok vodou.Ziaden pokles vody v bloku.Takze dufam ze ta hlava je na pricine.Prosim vas kto ste mal podobny problem napiste mi na mail m.jando@azet.sk.Alebo sem na forum vsetkym dakujem este c.t.+421903781288 ozvite sa dakujem.
neviem ti poradiť, ale rozdiel je strácanie vody v teplom motore a v studenom...
chcem sa ťa spýtať, nevieš pripojiť hydrauliku???
myslím piest na pluhu....
dakujem za odpoved
edo
ahoj problem z vodou vyriešeny.S tym piestom ti neporadim.Tiez chcem pripojit hydrauliku ale neviem odkial.traktor som prehladal ale ziadny blend alebo zaslepku som nenašiel ak niečo zistiš daj vediet dik
Slo to pres vodni pumpu?
to martini.........dovolím si, snad i za ostatní, Tě požádat, zda by jsi nemohl prozradit, čím ten únik vody byl způsoben? Protože třeba za rok se zde objeví třeba martini2 a bude mít stejný problém..........
to edi...........použij fci hledat, otevři si víno nebo pivo a věřím, že to nejenom najdeš, ale nakonec i sám zapojíš
to edi...........použij fci hledat, otevři si víno nebo pivo a věřím, že to nejenom najdeš, ale nakonec i sám zapojíš
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas