Iseki 255 LandLeader
Moderátor: DYK
Re: Iseki 255 LandLeader
prvykrat vidim cervene iseki , pekny stroj , tak nech dobre slape
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
Ahoj! dík za fota rámu. Jen se zeptám, zda je to origo rám a jestli je rám spojen pod blatníkem nějakým vyztužením k šásku.
Jsem rád, že je tu někdo, kdo má úplně stejný stroj. Jen v názvu máš 225 a na traktoru 255!
Jinak krásný stroj, a ta červená mu sluší. Nemáš náhodou nějaký servisní manuál.?
Tak ať slouží k tvé spokojenosti. KMEL
Jsem rád, že je tu někdo, kdo má úplně stejný stroj. Jen v názvu máš 225 a na traktoru 255!
Jinak krásný stroj, a ta červená mu sluší. Nemáš náhodou nějaký servisní manuál.?
Tak ať slouží k tvé spokojenosti. KMEL
dakujem za pochvalu ta farba bol moj napad je to ta255 povodne som ti chcel poslat len par fotiek ja nie som v tom moc zdatny a moj synator otvoril nove vlakno ten ram ma pod blatnikom len take spevnenie ale prepojene to nie je no ja si myslim ze v pripade otocenia je to pevne dost
Ahoj! chci se zeptat, jestli u Vás jde Japonec dostat na SPZ? Z tvých fotek je patrné, že SPZ máš.
dík
dík
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam spz c
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Aj ja mám céčkové ev.číslo bez problémov.
Uz to nieje take jednoduche ako kedysi, musi to byt traktor doma urobeny, samozrejme ked takeho original japonca trocha prerobis da sa to, ale su to len znacky na prejazd cez cestu 2 hej a 3 tej triedy, znacky su platne len na slovensku na dobu maximalne 3roky, musis si platit poistku a samozrejme to musi mat vsetky svetla a podobne veci a mozes jazdit len za dobrej viditelnosti !!! je to v podstate len polnohospodarsky alebo lesny stroj a vodicak Tcko
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
tractor ja som si vybavoval značky na jar tento rok a nie kedysi potrebuješ tri foto z predu
z boku a zo zadu nik sa nepýtal či to má svetlá alebo nie a jazdit po 2a3tej triedy samozrejme
a to ti nestačí čo chceš jazdit po dialnici ,áno je to na tri roky potom sa to dá predlžit a nik sa nepýtal za akej viditelnosti budem jazdit
podla potreby ja som bol na nom na tretej dedine odo mna bez problémov a na traktor samozrejme
treba alebo stačí vodičák T a čo viac by si chcel napíš.
z boku a zo zadu nik sa nepýtal či to má svetlá alebo nie a jazdit po 2a3tej triedy samozrejme
a to ti nestačí čo chceš jazdit po dialnici ,áno je to na tri roky potom sa to dá predlžit a nik sa nepýtal za akej viditelnosti budem jazdit
podla potreby ja som bol na nom na tretej dedine odo mna bez problémov a na traktor samozrejme
no nie je to uz celkom take jednoduche ale stale sa to da vybavit tie znacky su aj na polnohospodarske a lesne stroje a nemozes jazdit za znizenel viditelnosti
prepac nevsimol som si tu otazku ale manual nemam ziadny aj my sme maturovali z tej hydrauliky ale vsetko neovladam pouzivam hlavne pomocny piest pri orani a vodovahu na rotavator
takto vyzeral moj traktor pri kupe http://postimg.cc/gallery/1ugchq97e/
Nechcem nejak zasahovať do debaty,Ale ...mirototh píše:tractor ja som si vybavoval značky na jar tento rok a nie kedysi potrebuješ tri foto z predu
Treba trocha počítať zákon.C - evidenčné číslo je len na cesty 3 trieda , miestne a účelove komunikácie. A Traktor nemože jazdiť za zníženej viditeľnosti. Traktor vybavený C evidenčným číslom sa má užívať výlučne na poľnohospodárske a lesné práce. Na cesty 2 triedy sa dá vybavit výnimka na jeden rok.Nič sa za to neplatí ale bude časovo obmedzená a vytýčená trasa podľa použitia.
Tú výnimku mám .Pohybujem sa po 3 cestách 2 triedy.
Solidný policajt ťa upozorní na všetko pri okienku keď odovzdáva značky. Ten druhý - tomu je to u prdele.Povie ti to pri cestnej kontrole.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
No neviem mne policajt pri odovzdavani C spz povedal ze na malotraktor staci vodicak B kedze je ten malotraktor do 3500kg nie je to zetor to uz je traktor a to je rozdiel
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
vsetko dobre do noveho roku bager ma pravdu je to tak ako pisal a ten vodicak fak neviem ja mam vsetky kategorie tak ma to neinteresovalo