JINMA 204

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
juniorspyce

JINMA 204

#1 Nový příspěvek od juniorspyce »

Tak jsem dnes zakoupil ojetou Jinmu 204 z roku 2005 má naběháno 3000mth.Rád bych rozjel vlákno které se tomuto stroji bude věnovat, případně pokud máte nějaké zkušenosti, návody rady atd. uvítám cokoliv dopředu říkám DÍKY.Brzo sem lupnu i fotečky:-D

xander

Re: JINMA 204

#2 Nový příspěvek od xander »

:) Ahoj.. vítám tě tu.. to je ta co se prodávala v okolí Uherského Hradiště? Jinak přeji hodně MTH bez poruch

juniorspyce

#3 Nový příspěvek od juniorspyce »

jj je to ona v pondělí bude doma:-D

juniorspyce

#4 Nový příspěvek od juniorspyce »

Tak traktor mám doma. první závady, které jsem objevil: ztratila se mi voda - vyřešeno výměnou hadičky od vodního čerpadla. Další, že mi docela dost kouřil z odvětrání motoru a tak jsem to napojil do sání. Problém, ale který řeším teď je, že na 3 převodový stupeň traktor skoro nejede, jak ucítí kopeček dusí se. Myslíte že to mohu být tlaky ? Pán který mi jej zprostředkoval tvrdil, že vše vyměnil(těsnění pod hlavou, kroužky a pod.)dokonce za to naúčtoval 11tis prodejci a tvrdí že toto je normální. Jak mohu zjistit jestli je vše vyměněno? Nemá někdo Jinmu v okolí, že bychom si vyměnili zkušenosti?díky

ladiki

#5 Nový příspěvek od ladiki »

Nic s tím nedělej a honem to běž vrátit :tyty:

Dokud je čas!!! :pistol:

miro263

#6 Nový příspěvek od miro263 »

docela dost kouřil z odvětrání motoru
Je tam aj tlak? Mozu byt zlepene kruzky. Skus si premerat kompresiu

V prilohe je popis poruchy z manualu. Ak by si mal problem to prelozit, tak napis, prelozim ti to.
Přílohy
Prirucka - slaby vykon
Prirucka - slaby vykon

juniorspyce

#7 Nový příspěvek od juniorspyce »

Tlak z odvětrání nejde skoro žádný když to zacpu, nic moc se neděje. Zítra zkusím nechat změřit tlaky. Ví někdo kolik by se tak měl tlak ve válci pohybovat?

DYK

#8 Nový příspěvek od DYK »

Nechci se moc pouštět do toho, co tomu je a čím vším to může být, nebo co všechno tomu může být, ale myslím si, že kdyby motor neměl tlaky - nenastartuješ nebo jen stěží. Další otázkou je kolik toho motor po opravě najezdil, podle toho by se snad dalo poznat, jestli v něm vůbec někdo byl. Nikdo neví čím si traktor prošel od novoty a nikdo neví, co bylo skutečným důvodem zásahu do motoru. Je toho coby-kdyby prostě dost a snad by bylo lepší ten traktor koupit v "původním" stavu, aby člověk tutově věděl co tam je a není. Jak se něco dělá na prodej, většinou je to na potlamě. Já nechci nějak snižovat odbornost a kvalitu toho, kdo to dělal, třeba se pletu, ale dnešní zkušenosti nejsou příznivé důvěře.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

P.S.

#9 Nový příspěvek od P.S. »

Kamarád dělá v Německu a šéf si to taky pořídil. Víc stojí než jezdí. Už to prý šéf nechce v životě vidět. Krám z kdesi z Čínska.

rytepo

#10 Nový příspěvek od rytepo »

zdar.před rokem zkoušel projet DF 404 v bazaru a přilo mě to samí ,proti kopečku byl lenošnej.Pod kapotou jsem si všimnul zdeformovaný sací trubky .Nevím jestli to bylo právě tím,ale myslím si že se nemohl pořádně nadechnut.
A napadá mě ještě vůle ventilů.

ladiki

#11 Nový příspěvek od ladiki »

No, možná, že se rádi v technice vrtáte, ale řešit pístní kroužky po 3000mth je prostě nějaká bota. Takový stav nastane po nečem zásadním. Např. uvaření motoru, ať už přetížením, poruchou, nebo zkrátka jen špatnou údržbou. Možná se to nakonec podaří rozchodit, ale..........

juniorspyce

#12 Nový příspěvek od juniorspyce »

Pokud by to byl takovej lenoch tak to mi přijde divný. V kopcích kde máme vinohrady mi to nebere ani za dva a to si nedovedu představit co to bude dělat až za to zapřáhnu postřikovač nebo kosu s náhonem.

juniorspyce

#13 Nový příspěvek od juniorspyce »

DYK píše:Nechci se moc pouštět do toho, co tomu je a čím vším to může být, nebo co všechno tomu může být, ale myslím si, že kdyby motor neměl tlaky - nenastartuješ nebo jen stěží. Další otázkou je kolik toho motor po opravě najezdil, podle toho by se snad dalo poznat, jestli v něm vůbec někdo byl. Nikdo neví čím si traktor prošel od novoty a nikdo neví, co bylo skutečným důvodem zásahu do motoru. Je toho coby-kdyby prostě dost a snad by bylo lepší ten traktor koupit v "původním" stavu, aby člověk tutově věděl co tam je a není. Jak se něco dělá na prodej, většinou je to na potlamě. Já nechci nějak snižovat odbornost a kvalitu toho, kdo to dělal, třeba se pletu, ale dnešní zkušenosti nejsou příznivé důvěře.

motor má po opravě naježděno 20 MTh

ladiki

#14 Nový příspěvek od ladiki »

máš přesné info co a proč se dělalo s motorem? Když je to normální, proč dělali motor?

juniorspyce

#15 Nový příspěvek od juniorspyce »

ladiki píše:máš přesné info co a proč se dělalo s motorem? Když je to normální, proč dělali motor?
Napsal jsem jim. Zítra by mi to měly poslat co vše se měnilo. Ale podle té ceny by toho být málo nemělo.

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“