Kubota B7001, Chladící soustava
Moderátor: DYK
- Pěstujtetopoly
Kubota B7001, Chladící soustava
Ahoj, prosím poradíte mi někdo kde se nachází vodní čerpadlo chlazení, nebo jestli cirkulace probíhá samotíží. Teče mi voda a potřebuji i nový chladič, případně doporučit opravu A KDE. Díky za info, docela to hoří. To víte nejsem kutil ani technický typ...
Jsem tu pro vás, nic neprodávám, jen ukazuji cestu k úspěšnému založení porostu RRD a zdarma předávám zkušenosti a fundované informace
Bojuju proti lidské blbosti a pozůstatkům komunismu v nás.
- severo
Re: Kubota B7001, Chladící soustava
Ja mám K7000, dvojvalec ,ale aj na tvojom trojvalci,by mala byť vzadu za chladiacou vrtuľou, je tam najskôr dynamo a potom za ním je vodna pumpa.....
Jo, cirkulace není samotížná. Snad neznám moderní motor ,který má samotíž - snad staré stabiláky co neměli samostatný chladič.
Čerpadlo tam je. Stačí jít po trubkách od chladiče. Jinak je za vrtulí (je tam i alternátor). Většina tekoucich chladičů jde opravit.
Internet asi máš. Tak hledej. Mohu snad nabídnout známého na kyjovsku (jižní morava).
Jinak voda může téct i jinde - hadice, těsnění...
Čerpadlo tam je. Stačí jít po trubkách od chladiče. Jinak je za vrtulí (je tam i alternátor). Většina tekoucich chladičů jde opravit.
Internet asi máš. Tak hledej. Mohu snad nabídnout známého na kyjovsku (jižní morava).
Jinak voda může téct i jinde - hadice, těsnění...
- Pěstujtetopoly
Děkuji za odpovědi, hned ráno to prověřím.
Jsem tu pro vás, nic neprodávám, jen ukazuji cestu k úspěšnému založení porostu RRD a zdarma předávám zkušenosti a fundované informace