Yanmar Ym 1300D olej, žhavič info.
Moderátor: DYK
Yanmar Ym 1300D olej, žhavič info.
Ahojte
Kúpil som si traktor Yanmar ym 1300 d. Všetko si chcem vymeniť, teším sa aby išiel ako má.
.. Chcem poradiť
Koľko Litrov motorového oleja si mám kúpiť? Aký je dobrý
Pod sedačkou sa dava aký olej? Poprosím číslo a koľko litrov?
Prednej náprave tam ide aký olej a koľko litrov?
Aj niekde inde sa dava olej?
Aké filtre sa menia.. Vymenil som palivový filter aj motorový filter.. A neviem aké číslo má vzduchový filter.. Prosím napíšte mi ake tam ide číslo atď. Alebo z čoho pasuje..
A ešte je nejaký iný filter co mam vymeniť kde a aký?
Pri štartovaní nechce naštartovať... Neviem co môže byt zle.. Ale vraví že žhavič.. A ten neviem aký tam pasuje aké má číslo.. A kde ho kúpim..
Klinovy remeň je natrhnuty.. Aký tam pasuje, aké má číslo.
Co by som mal ešte spraviť vymeniť.. Atď. Poraďte
Ďakujem za rady
Ďakujem
Kúpil som si traktor Yanmar ym 1300 d. Všetko si chcem vymeniť, teším sa aby išiel ako má.
.. Chcem poradiť
Koľko Litrov motorového oleja si mám kúpiť? Aký je dobrý
Pod sedačkou sa dava aký olej? Poprosím číslo a koľko litrov?
Prednej náprave tam ide aký olej a koľko litrov?
Aj niekde inde sa dava olej?
Aké filtre sa menia.. Vymenil som palivový filter aj motorový filter.. A neviem aké číslo má vzduchový filter.. Prosím napíšte mi ake tam ide číslo atď. Alebo z čoho pasuje..
A ešte je nejaký iný filter co mam vymeniť kde a aký?
Pri štartovaní nechce naštartovať... Neviem co môže byt zle.. Ale vraví že žhavič.. A ten neviem aký tam pasuje aké má číslo.. A kde ho kúpim..
Klinovy remeň je natrhnuty.. Aký tam pasuje, aké má číslo.
Co by som mal ešte spraviť vymeniť.. Atď. Poraďte
Ďakujem za rady
Ďakujem
Re: Yanmar Ym 1300D olej, žhavič info.
...a stále dokola , jako u blbečků na dvorečku . Proč jsi tyto otázky nedal prodejci ? Navíc odpovědí na ně je tu plná . Chce to jen nebýt líný a hledat ...
Predajca ho pravdepodobne poslal tam .....
Stačí chvíli hledat, žhavič třeba tady:
https://www.keletagro.com/en/compact-tr ... mar-ym1300
https://www.keletagro.com/en/compact-tr ... mar-ym1300
Hinomoto N249
Už som vymenil žhavič...pasoval z AVIE, aj vzduchový, olejový (olej mo.novy) aj palivový filter... a myslím že asi sa zavzdušnilo potrubie...k triskam... lebo keď streknem štartsprej začne chytat a potom zhasne... podla mna nema naftu.. zakaždým zhasne... Čo treba spraviť aby tahalo naftu.. neni tam pumpička asi?..neviem Nemôžu byť trisky zle?...
Vďaka za rady
Vďaka za rady
Ahoj noo popozerám, dik ale vieš ja som ho kúpil od suseda ktorý zomrel nahle..a ostala po nom len jeho manželka a ona zobrala peniaze a nič nevedela tak preto mám otázky .. ale predala ho za dobrú cenu.
[quote=Jojo10 . a myslím že asi sa zavzdušnilo potrubie...k triskam..
[/quote]
Sám jsi si odpověděl. Hledej příčinu....
[/quote]
Sám jsi si odpověděl. Hledej příčinu....
.. Ako ho mam odvzdušnit.. To neviem.. Poraďte
Ako sa štartuje.poprosím návod..
. Nad žhavičom je malička nádržka.. Do nej mam co naliať.? Naftu a až potom štartovať.?
Ako sa štartuje.poprosím návod..
. Nad žhavičom je malička nádržka.. Do nej mam co naliať.? Naftu a až potom štartovať.?
Tak asi takhle. Nádrž je nad čerpadlem vstřikovacím. Co tak povolit trubičky?
Do nádobky nad žhavící svíčkou doteče nafta z přepadu.
A startuje se podržením polohy klíčku proti směru hod ručiček dokud se neotevře žhavící svíčka a nepustí na spirálu v ní naftu a pak se otočí klíčkem na druhou stranu a otočí startérem.
Žhavení jsem používal pod -5°C.
Měl jsem 1404D
A startuje se podržením polohy klíčku proti směru hod ručiček dokud se neotevře žhavící svíčka a nepustí na spirálu v ní naftu a pak se otočí klíčkem na druhou stranu a otočí startérem.
Měl jsem 1404D
Jardo nerozčiluj se
Jojo10 dlužíš nám alespoň nějaké fotky.
Jojo10 dlužíš nám alespoň nějaké fotky.
j.kubec píše: ↑pát říj 15, 2021 8:46 pm Tak asi takhle. Nádrž je nad čerpadlem vstřikovacím. Co tak povolit trubičky?
Měl jsem 1404D
Vďaka skúsim..