Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
Re: Vladimírova KUBOTA
...ano , jednořádek . Na ty moje hektary až moc ...
Jak budeš řešit u toho jednořádku rozchod kol vs. umístění sazeče za strojem? Nechci ti vůbec kecat do konstrukce, ale nepoužíváš zbytečně "dimenzované" kusy železa? Chápu, jestli děláš z toho co je, ale nebude to zbytečně těžký? A to zase nemyslím, jestli to stroj unese i když určitá hmotnost sazeče bude mít vliv na jeho funkci sázení, takže . . . . jako bych nic nepsal.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
...moc předbíháš , nech se překvapit . Řešení určitě znáš na tom toho moc vymyslet nejde . A materiál ..? Jak píšeš , dělám z toho , co je doma .
...takový pokec se stejně postiženým kolegou je balzám na duši ! Díky za něj , Ladiki .
to já děkuji za rozumy i za super kuboťáckýho kulicha
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Tíško závidím, nielen čapicu vo farbách Kubota, ale aj cenné rady a stretnutie s človekom, akých je dnes už málo! Vladimír tvoje nadšenie a zápal pre kutiľstvo je moja veľká inšpirácia. Rád chodím na tieto stránky, lebo je radosť sledovať tú tvorivosť a ešte aj chuť podeliť sa s ostatnými. Vzhľadom na tvoju výmeru je jasné, že sadzač nepotrebuješ, ale tvoj elán a chuť je to, čo ťa vedie k tomu, že sa do toho aj tak pustíš. Veci ktoré robíš, robíš hlavne pre radosť. Podobne som na tom aj ja a preto verím, že aj mne sa raz podarí ťa navštíviť.
Taky se mi tohle vlakno libi a obecne se tu citim uz lip nez v "seriovkach". Tam uz se vpodstate zacina vic resit co a jak koupit a jak na to ziskat dotace...
...dík za Vaše ohlasy . Z počátku se mi v této sekci fóra taky moc nelíbilo . Byl jsem zvyklý na přátelské prostředí v doma dělaných traktorech , ale tady to bylo jen o tom - poraď a víc neotravuj . Už se to trošku lepší , ale pořád to není ono . Pro mě je toto fórum něco jako kronika . Zaznamenávám si zde co , kdy , kde a jak jsem dělal , nebo vytvořil . A třeba to někoho motivuje ...
To si piš za uši, že motivuje... Zatím sbírám fotky a další matroš a trochu času a sil nato, abych se taky trochu aktivněji zapojil.. . Dneska jsem byl v Lazcích pro "špulky" na předek i zadek, takže ještě asi milion úkolů a konečně se snad pustím do něčeho pořádného...Vladimír2 píše:...dík za Vaše ohlasy.A třeba to někoho motivuje ...
Pekne to napreduje Vladimir mal si urobit rovno na dva riadky nech su po dva riadky presne od seba.
Máš to pěkný. Jak to děláš bez soustruhu?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.