LOVOL M354 G3

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Monkus
Kontaktovat uživatele:

Re: LOVOL M354 G3

#76 Nový příspěvek od Monkus »

Nemám ho od nova, predchádzajúci majiteľ spravil nejakých 400-500 balíkov a ja som spravil okolo 200. Čiže nejakých 600—700 by mal mať za sebou.
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka

fikejz

#77 Nový příspěvek od fikejz »

To jsi mě před seny moc nepotěšil, ten můj už má naběháno cca 700 -750 balíků. Ale mám ho od nova, nikdy jsem ho nestříkal tlakovou vodou a po každým lisování jsem ho hned vyfoukal stlačeným vzduchem.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

palobobo

#78 Nový příspěvek od palobobo »

Tak som zvedavy kolko to u mna vydrzi. Ono predsa je to len z ciny a aj zapadniarske lozisko moze byt chybne vyrobene. Ked budu poruchy len o vymene lozisk bude to v pohode. Ja som na mojom pozoroval priesak oleja z prevodovky co je od kardanu. Vyzera ze je to v spoji medzi obalom a pravou stranou prevodu.

fikejz

#79 Nový příspěvek od fikejz »

Na mém decentně sákne gufero u náhonové hřídele. Jinak nic. Což mě připomenulo, že bych měl před seny zkontrolovat hladinu oleje v té převodovce. Ani nevím jaký tam je. Mám co dělat, příští týden má být slušně a v úterý chci začít sekat.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Monkus
Kontaktovat uživatele:

#80 Nový příspěvek od Monkus »

Guferá mám zatiaľ suché, ale veru olej budem musieť pozrieť.

Obrázek

Ak by niekto potreboval manuál alebo zoznam dielov tak tu:
Manuál
https://drive.google.com/file/d/1KoKGZT ... p=drivesdk
Náhradné diely
https://drive.google.com/file/d/1ODhwvU ... p=drivesdk
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka

marekslezak

#81 Nový příspěvek od marekslezak »

Zdravím pánové, mám stejný traktor ale bez kabiny už rok a půl. Najeto 140 mth. Kupoval jsem od českého prodejce pana Maršáka a až časem jsem zjistil,že jeho deklarovaná záruka 4 roky je podvod a že ani žádný sklad náhradních dílů nemá a opravy traktorů vůbec neřeší. Zatím jsem se nesetkal s žádnou vážnou zavadou, ale bojují se zapojením předku. Někdy se to povede , někdy ne a když to fakt potřebuju, tak to vůbec nejde. Snažil jsem se to u prodejce reklamovat avšak bez odezvy. Jinak si stěžovat nemůžu. Únik oleje pouze okolo filtru hydraulickeho oleje, jinak nikde.

palobobo

#82 Nový příspěvek od palobobo »

Marek co ti nejde zapinat na predku? Pod kabinou je mala prevodovka z pakou na zapinanie. Mne tam drhla ta gulicka z pruzinkou. Neslo mi to tiez zapnut. Sprcol som tam WDcko a uz to slape.

Monkus
Kontaktovat uživatele:

#83 Nový příspěvek od Monkus »

Ja predok zapínam pri rozbehu, nie keď traktor stojí, ide to oveľa ľahšie. Predsa len keď sa stretne zub o zub, tak to človek len tak nepretiahne.
Farma Dolinka

marekslezak

#84 Nový příspěvek od marekslezak »

No ta páka na zapínání funguje, ale předek se holt nezapne. Kde je problém netuším, jelikož se mi to už párkrát povedlo, ale je to tak jeden pokus z deseti. Postup dělám následující...paku pro zapojení předků pomalu vytahuji nahoru a u toho pomaličku popojíždim vpřed.....no a to je vše. Jako já si pořád nadávám, že jsem to koupil od takového nesolidního prodejce, který vůbec nekomunikuje, to je fakt peklo.

Lubos_kr

#85 Nový příspěvek od Lubos_kr »

Ahoj,
na problemy s reklamaci u Dolaney hledim a neverim. Ja mel nejdriv uz z vyroby diru na obalu vzduchoveho filtru, pri montazi nakladace vymenili, pak tekouci rychlospojka na nakladaci, vyresil jsem sam, pak upadena paka zelva zajic, tak to jsme taky vyresili sami, tedy s valnou telefonickou podporou servisu, nakonec nefunkcni vetrak v kabine, snad do ctrnacti dnu v pohode, pravda menili jsme si jej sami, protoze k nam to ma Dolanea cca 250km. Ale je fakt, ze samotny pan Marsak uz ve firme zda se nepusobi , teda podle obchodniho rejstriku a firma ted sidli v Ostrave. Tak mozna nejake zmeny, doufam, ze to neskonci blbe, i kdyz my s cca 500mth mam pocit letos koncime se zarukou :-(.
Zdar Lubos

marekslezak

#86 Nový příspěvek od marekslezak »

Věřit nemusíš, ale to moje problémy s Dolaneou nevyřeší, urgoval jsem je jak telefonicky tak emailem a ticho po pěšině, prostě nekomunikují. Na skladě nemají ani startér.....

hellmen

#87 Nový příspěvek od hellmen »

Pan Maršák ve firmě Agrodolanea už opravdu nefiguruje, převzal to jeho společník pan Sýkora, sídlo firmy je teď v Ostravě. Jaký bude teď celkový přístup k zákazníkům, reklamacím, náhradním dílům je tedy otázka?

marekslezak

#88 Nový příspěvek od marekslezak »

Já to od pana Sýkory kupoval, nakonec, jeho jsem také o závadě informoval jako prvního a výsledek je stejný....

Monkus
Kontaktovat uživatele:

#89 Nový příspěvek od Monkus »

To ma mrzí páni, že máte takých obchodníkov v Čechách. Môj EMS TRADE mal na sklade zatiaľ všetko, čo som potreboval. A aj ochota je v pohode, len tiež to mám od ruky(170km) tak riešim veci sám.
Ak by vám to pomohlo a mali by ste problém sa dostať k nejakému dielu, tak sa treba podľa mňa obrátiť na Poliakov. Poľský elrol.eu je najväčší dodávateľ Lovolov v Poľsku a má aj eshop https://czesci-foton.pl/. Pripadne sa treba pozrieť aj na www.allegro.pl , tam už som tiež pár dielov videl.

Mne sa teraz začal objavovať zvod napätia od brzdového pedálu, keď som to skúšal nájsť, tak som to nevedel nasimulovať, ale včera sa to objavilo večer zas, tak dúfam, že to konečne nájdem.
Farma Dolinka

Monkus
Kontaktovat uživatele:

#90 Nový příspěvek od Monkus »

Počasie nám praje a fuška za fuškou pribúda, už by som uživil aj väčší stroj, no s týmto malým sa dostanem všade, kde sa veľký nedostane.
Dnes nariadkovanie poslednej lúky pre seba a zajtra už len zbalíkovať a odviesť. Tento rok je u nás na Horehrone enormne sucho, viac ako na západe, nebude sena a tým pádom pôjde cena podľa mňa aj na 30€/balík 300kg. Minulý rok bežne aj po 15€ /balík
So slniečkovou hrabačkou, keď sa človek naučí, tak robí krásnu robotu, pre mini balíkovač úplne ideálne riadky. Len sa človek troška viac nabehá.

Obrázek

Obrázek
Farma Dolinka

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“