Foton TE 354
Moderátor: DYK
Re: Foton TE 354
...si nemysli , že budeš první !
...tak aj "chlapom"keď je zima sa moc nechce....
treba im +++ nočné teploty a pôjdu ani, sa nenazdáš a budeš pozerať na" zelenú lúku"
treba im +++ nočné teploty a pôjdu ani, sa nenazdáš a budeš pozerať na" zelenú lúku"
"když hlava myslí,ruce se jenom hrají"
paráda
nakolko máš od seba riadky...60-70cm?
nakolko máš od seba riadky...60-70cm?
Sadim od seba 60cm. Vzdy sme tak sadili a podla toho mam aj oboravac. A na cinana to pasuje uplne idealne na stred kolies mam 120 cm. Najvecsi problem pri mnozstve urody su u mna aj tak voda. Aj ked zavlazujem nikdy to nenahradi dazd a hlavne este aj velke horucavy pri ktorych zevraj zemiak uz nerastie.
Palino...
máš svoj sústruh???
nebodaj aj frézu...
tiež sme repasovali predné náboje ...resp.len pod ložiská...závity sme mali OK
ale mali sme to opačne upnuté...a podopreté "koníkom"(samozrejme predtým navrtané... )
máš svoj sústruh???
nebodaj aj frézu...
tiež sme repasovali predné náboje ...resp.len pod ložiská...závity sme mali OK
ale mali sme to opačne upnuté...a podopreté "koníkom"(samozrejme predtým navrtané... )
sem ti říkal natahni do řádků topné kabely....
taky už jich mám v zemi, ale zatím u nás sníh ještě není, dneska -0,2
taky už jich mám v zemi, ale zatím u nás sníh ještě není, dneska -0,2
Pali,teda ...
-keby si blišie tak určite využijem sem tam tvoje služby....myslím v strojarskej dielni...
-super výbava...len to udržuj...
-pod ložisko ...neviem nie som strojar,ono zaleží či ten sústruh aj niečo +- hodí,ale tak daj radčej niečo do + ľahko z toho stiahneš dolu...a vyskušaš ako ide ložisko nasadiť...
-u vás nasnežilo...neboj neuškodí tomu...aspoň bude vlaha... hlavne aby nebol veľký mráz na rozkvitnuté stromy...
-keby si blišie tak určite využijem sem tam tvoje služby....myslím v strojarskej dielni...
-super výbava...len to udržuj...
-pod ložisko ...neviem nie som strojar,ono zaleží či ten sústruh aj niečo +- hodí,ale tak daj radčej niečo do + ľahko z toho stiahneš dolu...a vyskušaš ako ide ložisko nasadiť...
-u vás nasnežilo...neboj neuškodí tomu...aspoň bude vlaha... hlavne aby nebol veľký mráz na rozkvitnuté stromy...
keby sa ti to nezdá ,daj kvapku lepidla pod ložiská...
-daj "kvalitnejšie "ložiská...+vazelínu -teba a tvoju rodinu to prežije...
-niektory "fajnšmejkri" mali v naboji spravenú aj mazničku...ale ...
-Pali ešte prekontroluj ako tam idu vonkajšie "šálky"...aby tam nespadli ako "euro" do štatnej pokladne...
trafil si to úplne presne, na jednej strane tam vonkajšie šálky úplne padli. Na tej vybitej strane aj vonkajšie gufero len padne na voľno. Teraz som to naskladal do lepšieho náboja tam mam aj dieru na gufero dobrú. Na tom druhom náboji použijem gufero 45x85x10. náboj upravím na gufero 85 a voľne šálky zalepím loctitom na to určeným.