YANMAR 1401D
Moderátor: DYK
- Juraj Suhaj
Re: YANMAR 1401D
Pekne fotky, niekedy to skusime porovnat s TK
- Minihansol
Neviem ako to chceš porovnávať, máš TK ťažšie a teraz tam máš aj silnejší motor. Samé výhody.Juraj Suhaj píše:Pekne fotky, niekedy to skusime porovnat s TK
- Minihansol
Chlapi, neviete poradiť závažia do kolies, alebo z akého stroja by pasovalo na Yanmar 1401_?
Ahoj,
přdevčírem jsem koupil YM1510D. Mohl by si mi prosím poslat větší fotku, kde by bylo vidět, jak máš uchycené dole ty dva vnitřní šponováky na závěsu ? Trochu si s tím lámu hlavu.
Díky.
přdevčírem jsem koupil YM1510D. Mohl by si mi prosím poslat větší fotku, kde by bylo vidět, jak máš uchycené dole ty dva vnitřní šponováky na závěsu ? Trochu si s tím lámu hlavu.
Díky.
- Minihansol
Je to aj s pluhom, dnes som bol ešte brigadovať. Dúfam že ti to bude stačiť, ak niečo napíš. Ako vidíš mám úkapy na zadných poloosiach, síce len trocha, ale sú budem to riešiť cez zimu. Nech ti ten tvoj slúži a veľa bezporuchových motohodin.Mikas004 píše:Ahoj,
Díky.
Děkuji moc !!!
Bohužel to mám na 1510 úplně jinak. Zítra odpoledne zkusím udělat fotky a možná mi Ty nebo někdo poradí.
Tobě také přeji bezporuchový život Tvého YM1401D :-)
Bohužel to mám na 1510 úplně jinak. Zítra odpoledne zkusím udělat fotky a možná mi Ty nebo někdo poradí.
Tobě také přeji bezporuchový život Tvého YM1401D :-)
- Minihansol
Skúšal som orať v záhrade, nie je to možné v tesných priestoroch, tam je proste lepšie ísť na to z paroháčom. Ak je okolo oraniska meter volného dá sa to zorať aj týmto yanmarom.
Minihansol, vidím, že máš vzadu trojúhelník. Jezdíš po cestách ? Legálně nebo načerno ?
Pokud legálně, co je pro to třeba (krom pojistky) udělat ?
- Minihansol
Načieno, u nás sú trochu iné predpisy ako u vás (v česku) a od 2013 budú ešte tvrdšie. Podmienky ako bez problémov u vás používať komunikácie tu /kucmar/ na fóre popisoval _ http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 3&start=75, preštuduj možno sa to oplatí.Mikas004 píše:Minihansol, vidím, že máš vzadu trojúhelník. Jezdíš po cestách ? Legálně nebo načerno ?
Mikas jestli chceš jezdit po cestách musíš myslím zajít na uřád a požádat si o povolení, budou chtít po době vyznačit trasu kde budeš jezdit. Jo a musíš si zaplati pojistku na vyrobní číslo
to pepa36
nechci vědět co si myslíš, ale co skutečně musím udělat
pojem úřad je opravdu hodně vypovídající
to Minihansol
díky, pročtu to
nechci vědět co si myslíš, ale co skutečně musím udělat
pojem úřad je opravdu hodně vypovídající
to Minihansol
díky, pročtu to
ty jsi vážně padlí na palici člověk ti řekne ať si zajde na uřad a ty že nechceš vědět co si myslím, měl jsis vzít papír od Rygla, a zeptat se ho co máš dělat kdyby jsis ho vzal tak to tam máš vše napsané a stačí se podívat i na net taky to tam je napsané adá se to i stáhnou
Napiš někomu, kdo má Zetor 25K a má v kolech závaží, aby ti to poměřil, jestli se tam vejde. Jinak mě napadá závaží na TK, to se dá sehnat v pohodě (na bazos), ale je dražší.Minihansol píše:Chlapi, neviete poradiť závažia do kolies, alebo z akého stroja by pasovalo na Yanmar 1401_?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Minihansol
Díky za radu, tie závažia z TK ma tiež napadla, ale nemám možnosť získať rozmery. Ak ich niekto má, poprosím o miery a váhu.Tom píše:Napiš někomu, kdo má Zetor 25K a má v kolech závaží, aby ti to poměřil, jestli se tam vejde. Jinak mě napadá závaží na TK, to se dá sehnat v pohodě (na bazos), ale je dražší.Minihansol píše:Chlapi, neviete poradiť závažia do kolies, alebo z akého stroja by pasovalo na Yanmar 1401_?
Vyrábali sa tuším 25 a 50kg, alebo sa mýlim_?
- Minihansol