Iseki TU 205 f
Moderátor: DYK
- Nestor.Kea
Re: Iseki TU 205 f
alaveso:pojdes si po tu bednu sam alebo si ju nechas poslat..??? Potom ak by Ti ju posielali daj vediet kolko uctuju za preprevu tiez mam zaujem o ten box len neviem ci so to doviezt sam alebo si to nechat poslat aby sa mi to zbytocne nepredrazovalo...
Iseki TU 180f
Zatiaľ som s nimi komunikoval mailom, v ktorom mi uviedli cenu spolu s dovozom na Oravu za 325 €. Zdalo sa mi to trochu pohodne oproti cene na webe. Tak som písal nech mi uvedu cenu boxu v € a osobitne dopravu. Uvidím cakam na odpoveď. Od nás jazdia chlapi hore dole tak uvidím ci by sa to oplatilo previesť aj po vlastnej linke. Ked odpisu môžem dat vediet. Zatiaľ som v stadiu zistovania.
- Honzula1234
Po český republice vychází doprava na 300kč - 400kč záleží na dopravci,to si myslim že je dobrá cena,ten box váží cca 60kg.
Nestor.Kea píše:alaveso:pojdes si po tu bednu sam alebo si ju nechas poslat..??? Potom ak by Ti ju posielali daj vediet kolko uctuju za preprevu tiez mam zaujem o ten box len neviem ci so to doviezt sam alebo si to nechat poslat aby sa mi to zbytocne nepredrazovalo...
Píšem ti tu, lebo sa mi nedá odoslať správa. Ano firma Dabaki. Ja by som chcel ten menší Transport box 120. Na webe http://www.dabaki.cz maju cenu 6000 KČ. Ked som im písal mail, tak mi obchodný zástupca pre SK zabil cenu s dovozom 325 €. Tak som ostal z toho trochu obarený. To čo si mi napísal, že ich dovezu do Senice som sa ho pýtal, a vraj že teraz ich skladom v Senici nemaju. Tebe to ako povedali v Senici, kedy by ich tam mali a za koľko. Ja by som do Senice aj poň zašiel. Daj mi prosím ťa vedieť kedy a za koľko by to bolo v Senici. Do dnes som nedostal odpoved kolko je cena boxu a kolko dovoz. Tak neviem. Radsej by som pre to zasiel do Senice ako platit tolke peniaze. Vdaka.
-
-
Ještě kratke video....
https://www.youtube.com/watch?v=kNHc8n3op5A
https://www.youtube.com/watch?v=kNHc8n3op5A
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
akú máš rýchlosť kardanu?
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
-
Prvne jsem to zkoušel na 540 otáček a čtvrt plynu ale nebylo to ono ,pak jsem dal 2 rychlost to by mělo byt 800otacek a pul plynu a šlo to pěkně ,ještě to vyzkoušim na 3 rychlost a vemu břízu.
- Honzula1234
Myslíš že ty štípačka vzala i jasan 40cm v průměru?
-
Znamej ji ma uz asi 2 roky a stípal na tom 50cm buk a vzala to taky.
- Nestor.Kea
Nechcem sa chvalit ale na you tube mam videa kde moja 180 stiepe smreky 70 a viac takze nejaky buk breza alebo jasen je len mamlsek
Iseki TU 180f
- Honzula1234
No tak to je slušný, přemýšlím o ní taky.
- Honzula1234
Ještě jsem se tě chtěl zeptat, v jakým stavu jsi měl olejový náplně, po koupi traktoru? Mě se zdály dobrý tak jsem jen někde dolil, hlavně v přední nápravě mi chybělo asi něco přes litr.Multicarista-M22 píše:Znamej ji ma uz asi 2 roky a stípal na tom 50cm buk a vzala to taky.
-
Pro Nestor... ano vim o tom ze tam mas ty videa proto když jsem videl jak to valí za 180 tkou tak jsem do toho sel taky je to parada.
Jinak oleje jsem taky presel a vse bylo v cajku.
Mel jsem stipacku na 220 jen na mala polena a to nebylo ono,tohle je parada,udelam si na predek drzák,tam ji povesim a hura s karkou do lesa a rovnou to tam zdelam at se tak nervu,skoda ze to nemá prední vyvodovou hridel. Šípacku mohu jen doporucit. Mam ji od pana z Brna ten je vyrábí a stoji 5500kc ja s nim mel nejaky vymeny obchod tak me stala 3500kc takze parada. Kdyztak mohu poskytnout tel. kontakt.
Jinak včera jsem volal k Benesovu pro ten transportni box za 6tisic a budu tam mit cestu kolem 10.6 tak jsem si ho zamluvil,chtel jsem ho vyrábět ale asi by to nebylo ono.
Jinak oleje jsem taky presel a vse bylo v cajku.
Mel jsem stipacku na 220 jen na mala polena a to nebylo ono,tohle je parada,udelam si na predek drzák,tam ji povesim a hura s karkou do lesa a rovnou to tam zdelam at se tak nervu,skoda ze to nemá prední vyvodovou hridel. Šípacku mohu jen doporucit. Mam ji od pana z Brna ten je vyrábí a stoji 5500kc ja s nim mel nejaky vymeny obchod tak me stala 3500kc takze parada. Kdyztak mohu poskytnout tel. kontakt.
Jinak včera jsem volal k Benesovu pro ten transportni box za 6tisic a budu tam mit cestu kolem 10.6 tak jsem si ho zamluvil,chtel jsem ho vyrábět ale asi by to nebylo ono.
tuto vřetenovou štípačku mám už 4 roky, ale s 3f. 7,5 kW motorem, jediná nevýhoda je v tom, že je pomalý pčísun špalkůMulticarista-M22 píše:Prvne jsem to zkoušel na 540 otáček a čtvrt plynu ale nebylo to ono ,pak jsem dal 2 rychlost to by mělo byt 800otacek a pul plynu a šlo to pěkně ,ještě to vyzkoušim na 3 rychlost a vemu břízu.