Zátěž na kardan asi je větší, používám se spojkou, ale i když ji mám povolenou na max, spíše to zadusí při přetížení motor. Ale má to setrvačník a rázy do motoru spíše nejsou. Samozřejmě je potřeba plnit s rozumem.
To šlehnutí větví se občas stane, ale je to opravdu výjimečně. I tak, raději dělám se štítem. Přece jen je to bezpečnější.
Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
-
Re: Vladimírova KUBOTA
...já už jsem takový , že málokdy dám na rady a raději si to sám ověřím . Když vidím ty výtvory , tak ten můj taky pojede !
-
určitě pojede.
Jeden tip - udělej nějak jednoduše otevírací, ale zároveň pevně držící kryt té štěpkovací komory. Když se to přežene s hmotou, kousne se to na tom šneku a blbě se to tahá ven - možná pokud máš zpětný chod na kardanu, bude to jednodušší...
Jeden tip - udělej nějak jednoduše otevírací, ale zároveň pevně držící kryt té štěpkovací komory. Když se to přežene s hmotou, kousne se to na tom šneku a blbě se to tahá ven - možná pokud máš zpětný chod na kardanu, bude to jednodušší...
Vladiku, at te neopousti dobra nalada a napady a at se ti dari tak, jak si prejes
Stydím se za tuto zem
Vláďo , také Ti přeji do příštího roku zdraví, hodně nápadů a ať se dočkáš toho sněhu.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Vladimírku ať se daří a hlavně hoodně zdravíčka
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/