Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
Re: Vladimírova KUBOTA
Jenže Jeníček by to měl vyrobit nerezový, aby to mělo jeho styl
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
No já bych to právě nějak rád vyřešil hydraulikou, mám na traktoru volnej vývod na rychlospojkách.
Pro Choseho: Dnes jsem zadával do výroby nerezovej dekl
Pro Choseho: Dnes jsem zadával do výroby nerezovej dekl
Vladimírku,,,,
Palec hore
Šikovný si...
Palec hore
Šikovný si...
Už sa teším na video so snehom. Dúfam, že bude, lebo ja som mal dva krát smolu. 1.krát, keď som žacie ústrojenstvo zo sériovej snehovej frézy navrúbloval pred Mini070. Ráno napadol sneh, a kým som prišiel z práce už nebol. A v tú zimu už nenasnežilo.
2.krát sa to zopakovalo, keď som spravil radlicu za Mitsubishi. Zase nebol sneh
2.krát sa to zopakovalo, keď som spravil radlicu za Mitsubishi. Zase nebol sneh
To je beztak výběr za posledních deset let....
Poslední pořádná zejma byla v 2010 jinak jen parodie trochu napadne ale to nemá ani cenu vyhazovat za pár dní to zmizí takový jsou teď zejmy pod Zvičinou
Osobně bych to bral jak dřív bejvalo homady sněhu a do práce sem jezdil na běžkách To už se asi nevrátí docela rád bych zas na běžky vyrazil už 14 let odpočívaj na půdě
Osobně bych to bral jak dřív bejvalo homady sněhu a do práce sem jezdil na běžkách To už se asi nevrátí docela rád bych zas na běžky vyrazil už 14 let odpočívaj na půdě
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
No to ale můžeš. Vždyť si v důchodu. Sedni na bus a vyraž na kopečky. V Jánkách, Peci ... a na hřebenech bývá v zimě stále sněhu dost.
Vladimíre, omlouvám se za plevelení vlákna a uděluji si pár
Jak budeš řešit případný sběr listí, tou sněžnou frézou? Čistě vysávání z předem nahrabaného řádku, nebo máš v plánu nějaké "kartáče" ...
Vladimíre, omlouvám se za plevelení vlákna a uděluji si pár
Jak budeš řešit případný sběr listí, tou sněžnou frézou? Čistě vysávání z předem nahrabaného řádku, nebo máš v plánu nějaké "kartáče" ...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Sory Vladímírku Fikejz myslíš že mě Elfina pustí někam samotnýho
Vladimírku sem zvědavej až to bude ve finalu a makat No snad nějakej ten sníh napadne
Vladimírku sem zvědavej až to bude ve finalu a makat No snad nějakej ten sníh napadne
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Tak si ji dáš do báglu. Pořiď si na ni krosnu a to budou výlety když bude za tvým uchem, přes rameno ňafat na protijedoucí lyžaře
Ono toho sněhu napadne jak kde. Poslední roky sype spíš okolo Oty než tady v podhůří. Tak třeba budeme hned tuto zimu moci shlédnout video jak Vladimír nakládá plný vlek touhle mechanickou lopatou
Ono toho sněhu napadne jak kde. Poslední roky sype spíš okolo Oty než tady v podhůří. Tak třeba budeme hned tuto zimu moci shlédnout video jak Vladimír nakládá plný vlek touhle mechanickou lopatou
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
...jak už jsem psal , na sběr listí jsem dobře vybavený a tento stroj měl sloužit jen na sníh . Možná to přehodnotím , měl bych jeden takový nápad na další využití . To uvidím , až co dovede ten větrák ...