Iseki 255 LandLeader
Moderátor: DYK
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Re: Iseki 255 LandLeader
Tak pokiaľ nemáš originálne kolesá ako ja tak to nezistis.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
-
to je docela blby ja sem myslel že tu pujde z nějakýho štítku
Rosť: a k čemu to vše potřebuješ vlastně vědět? Jestli třeba kvůli manželce, aby uvěřila, že jsi koupil voňavku ? data výroby se dají odečíst i z některých plastů...obecně každý plast "moderní" doby má datumovku
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
-
Ide to aj zo štitku napriklad môj TA som vyčital je rv. 91 a da sa aj mesiac mam to na kabíne niekde na nete som to čítal ako sa to da zistiť , našiel som to tak ,že som si dal vyhladať tech. data konkretnej iseki TA287f
-
potřebuji to abych si mohl zsřídit povinné ručeni a mohl si zažádat na obci o povolení jízdy po jejich komunikacích takhle je to pak naprato legálni a dá se jezdit bezestrachu z policie
...zase jeden naivní .
-
Mam to konzultoVany primo na odboro dopravy,tak nevym proc bi kecaly
...tak znovu . Je Tvůj traktor evropská verze s homologací a má schválení pro provoz na pozemních komunikacích ? Jinak , pojišťovna Ti pojistí cokoliv , ale plnění se nedočkáš . Tak to je a na tom nic nezměníš . Nebo si myslíš , že jsme banda tupců , kteří si to neumí vyřídit ? Tak Ti přeji , ať se Ti to podaří vyřídit .
...jo a ještě http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=84330 a čti pozorně . Snažím se Ti ušetřit čas a peníze .
ono tady ani nejde o to povolení, jako o to plnění případných škod......jestliže si patřičný uřad vezme na triko, že mu po okreskách bude trajdat Ferko, byť s osvětleným asiastrojem a to celý rok, a ten ouřada bude doufat, že nikdo nikdy mu nezavadí o cokoliv co má v ramenech........budiž...
Jedna věc je povolení...druhá věc je realita....Já také můžu tahat vozíák do 750kg, ale běda jak mě někdo zváží, že mám na kouli povoleno jen 640kg
To povolení je super např. pro včelaře, kteří chtějí změnit včelkám region působnosti....ale odpovědnost za škodu je jasně definována a na toto se prostě povinné ručení vůbec nevztahuje....a pojišťovny to ví, tak proč by to nepojistili....dají Ti do ruky arch pojistných podmínek, které nikdo nečte a papaá..
Ale i ten včelař, kdyby se něco semlelo, tak stejně všechno cáluje, bo on měl povolení, že tam může jet, ne, že odpovídá za škody Obec...to je potřeba si uvědomit !!!
A trefit motorkáře, který letí přes obec 120km/h .......je jistá smrt a povolením si můžeš leda zapálit poslední cígo
A že je povolení možné i n několik měsíců? Ano, třeba sanace skály nad silnicí nebo oprava mostní konstrukce....jenže dnes jsou to vše stroje, které mají aspoň výrobní štítek....a tím pádem pojistku....
Obecně tady ta vyjímka užívání obce je opravdu pro vyjímku stroje, který dnes prakticky neexistuje bo všechno má nějakého výrobce a tím pádem štítek...je dobré si přečíst patřičné zákony...
Jedna věc je povolení...druhá věc je realita....Já také můžu tahat vozíák do 750kg, ale běda jak mě někdo zváží, že mám na kouli povoleno jen 640kg
To povolení je super např. pro včelaře, kteří chtějí změnit včelkám region působnosti....ale odpovědnost za škodu je jasně definována a na toto se prostě povinné ručení vůbec nevztahuje....a pojišťovny to ví, tak proč by to nepojistili....dají Ti do ruky arch pojistných podmínek, které nikdo nečte a papaá..
Ale i ten včelař, kdyby se něco semlelo, tak stejně všechno cáluje, bo on měl povolení, že tam může jet, ne, že odpovídá za škody Obec...to je potřeba si uvědomit !!!
A trefit motorkáře, který letí přes obec 120km/h .......je jistá smrt a povolením si můžeš leda zapálit poslední cígo
A že je povolení možné i n několik měsíců? Ano, třeba sanace skály nad silnicí nebo oprava mostní konstrukce....jenže dnes jsou to vše stroje, které mají aspoň výrobní štítek....a tím pádem pojistku....
Obecně tady ta vyjímka užívání obce je opravdu pro vyjímku stroje, který dnes prakticky neexistuje bo všechno má nějakého výrobce a tím pádem štítek...je dobré si přečíst patřičné zákony...
Kubota parking only :-)
rosticek 25
Ono to není tak jednoduché, jak si představuješ. Každý okres to má jinak. Co jeden povolí, druhý zamítne. Každopádně je tady o tom napsáno mnoho. Já jsem na Kubotu papír měl, ale opravdu nestačil jenom slint z odboru dopravy. K věci se vyjadřoval správce komunikace a taktéž PČR + pojistka. Bez toho to nešlo. Na základě toho jsem dostal papír, kdy a kde se můžu pohybovat. to bylo před cca 10ti lety. Stačí to tu prolézt, je tu o tom napsáno kopec.
Ono to není tak jednoduché, jak si představuješ. Každý okres to má jinak. Co jeden povolí, druhý zamítne. Každopádně je tady o tom napsáno mnoho. Já jsem na Kubotu papír měl, ale opravdu nestačil jenom slint z odboru dopravy. K věci se vyjadřoval správce komunikace a taktéž PČR + pojistka. Bez toho to nešlo. Na základě toho jsem dostal papír, kdy a kde se můžu pohybovat. to bylo před cca 10ti lety. Stačí to tu prolézt, je tu o tom napsáno kopec.