Yanmar KE-50
Moderátor: DYK
Re: Yanmar KE-50
Takú radlicu som mal za Mini070. Mal som ju vzadu, ručné natáčanie uhla. Za traktor široký 80cm pri natočení to bolo akurát. Za tvoj traktor sa mi zdá krátka a slabá. Za Minika to bolo akurát.
Takto som to mal... Musel som tam doplniť jokel, lebo ten tisíchran to nebolo schopný udržať a to mal Mini070 len 330kg. Ten tvoj Yanmar ju musí zničiť keď bude veľa snehu alebo niečo trafíš.
Potom som inovoval...
A teraz za Mitsubishi natáčacia... slúži výborne. Aj dnes som odhrŕňal... Aj tebe by sa taká hodila
Potom som inovoval...
A teraz za Mitsubishi natáčacia... slúži výborne. Aj dnes som odhrŕňal... Aj tebe by sa taká hodila
Hmm, máš to pěkně udělané. Ta moje radlice je široká něco málo přes 80 cm. Rozchod zadních kol mám cca 73 cm na středy kol, ale uvažoval jsem nad tím, že by bylo dobré na každé straně přidat k radlici 15-20 cm. Ten ozubený segment zajišťující natáčení zatím drží dobře. Škoda, že Yanmar nemá vývod PTO i vpředu. To bych mohl frézu provozovat na něm.
Tak tá moja radlica za Mini070 mala určite 100cm, aby bol záber pod natočením 80cm.
Radlica za japonca má tuším 125cm. Pri natočení má záber odhadom 110-115cm.
Radlica za japonca má tuším 125cm. Pri natočení má záber odhadom 110-115cm.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem taky tahal rotavator z tery za traktorem, ale moc dobre to nefungovalo a po zkusenosti s japonskym rotavatorem a brachovou kubotou uz teru za traktor nezaprahnu...ja jsem linej to i rotavatorovat terou samotnou, to si radsi vezmu vlek a dovezu si traktor tech 13km od brachy a pak ho zase vratim je to nebe a dudy