tractor píše:a to mas jednocinnu piestnicu ????cize len pustas do piestu tlak ???? z jednej strany ???? a pada ti to samo ked das dolu packu zadnej hydrauliky ale musi to byt tahsie ????? ja to takto mam spravene na skalapacku, ale dolu to ide pomali lebo cerpadlo vzdy tlaci tlak , takze ideal je vypnut nachvilu traktor a je to v pohode ale s tou prednou hydraulikou tedaradlicou to budetrosku ine asi .
mam dvojcinnu piestnicu (ale ju pouzivam iba ako jednocinnu na dvihanie hore. ... pustam tlak do piesta...z jednej strany... ked dam dolu packu padne hned dole sama ma asi cca 15 - 20kg...vobec to nemusí byt tazke ...motor nevypinam vsetko prebieha velmi plynulo ---potiahnem packu pri sedadle (ta na hydrauliku) radlica je hore ...zatlacim packu dole radlica padne dole.....ked je packa v neutrali cerpadlo netlaci olej do piestu olej len cirkuluje mimo piestu v okruhu...ked davas packu dole takisto cerpadlo netlaci olej do piestu , olej len cirkuluje v okruhu !!! s vyklapacou vleckou to bude to iste ako s radlicou korba musi padat dole plynule pri zatlaceni packy smerom dole....mozno trosku pomalsie ale musi ist dole plynule aj zo zapnutym motorom....neviem aky mas traktor ak janmar tak by som moznu pricinu hladal takto........................... mam pod sedadlom medzi nohami ventil ak ho celkom vykrutim funguje zadna hydraulika ....ak ten ventil zakrutim celkom (viac otacok!) funguje hydraulicky vyvod je jedno ci to je radlica alebo vlecka....atd----pod sedadlom na pravej strane dole je este taky celkom malicky ventilcek (asi v miestach pod pakou hydrauliky)ak ho zakrutim hydraulika nepada vobec ...ak ho trocha povolim tak hydraulika, pada pomaly ...ak ho vytocim viac hydraulika pada rychlo.....cim je vytoceny viac tym je ten prietok oleja (vracanie sa oleja )rychlejsie.....takze predpokladam ze to mas dost privrete.....alebo mozne pricina moze byt upchata hadica ...spojka na hadice moze mat maly otvor namiesto diery je tam len dierka (na jednej spojke som si to nahodou vsimol)...potom moze byt enormne pouzity velky piest do ktoreho ide pri dvihani vela oleja a pri padani to oleju dlhsie trvá.....vaha korby tam urcite nejaka bude....este ma napadlo ako je ulozena korba na pantoch...ak su panty niekde pred koncom tak musí padat vlastnou vahou ...ak su pantu uprostred??? tak to padat dole asi nebude ani ked by tam nebol piest.....asi takto