MITSUBISHI MT23 F -SPIŠSKÁ NOVÁ VES-ILIAŠOVCE
Moderátor: DYK
Re: MITSUBISHI MT23 F -SPIŠSKÁ NOVÁ VES-ILIAŠOVCE
To ,,JEB" na boku
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
No aj to aj lemeše, sekáče
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Sekáče to je snadné. Lemeše to už je umění, srovnatelné s kovaní meče i tak trochu jiný postup.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
No to viem čumím na videa už niekoľko dní ale prax je prax sekáče som zmakol aj nôž do zemného vrtáka a lemeše si najprv skusím na plechu aby som ich neskur...
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Dnes plnenie kolies vodou s Cacl2 zatiaľ len predné zadné majú ventil šikmo dole tak musím niečo vymyslieť ako ich naplním
Co utěsnit kanystr natlakovat ho kompresorem, vodu v pneumatikách maš za chvíli, pneumatika musí být bez vzduchu a musí být ventilek vyšroubovaný, podlož traktora .
Ps: ventilek dej do polohy co nejvýše, až budeš odpojovat hadici ,aby se nevypustila voda .
Jednoduché ne
Ps: ventilek dej do polohy co nejvýše, až budeš odpojovat hadici ,aby se nevypustila voda .
Jednoduché ne
Ta čelni radlice tam neni asi zapojena jenom tak THOVTe... A asi neplni ppneu jenom tak... taky si přečetl otom něco..
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
V autogabrielle má nadstavec plničku pneumatik
Narozdíl od tebe jsem tak plnil musíš otom více přemýšlet nikdy nepíšu vše podrobně, neservíruji na zlatém podnose ani informace . Chytrý si to domyslí.deniels píše:Ta čelni radlice tam neni asi zapojena jenom tak THOVTe... A asi neplni ppneu jenom tak... taky si přečetl otom něco..
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
thov deniels má pravdu už mám o tom niečo aj načítané
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
mirototh autogabrielu mi ani nespomínaj to nie je e-shop ale T U Z E X !!! TIE CENY O 200 % takmer všetko predražené aj ked na to mám už len z princípu od nich nič nekúpim lebo sú to užerníci
stanislavsnv nechcem tu nic mudrovat a pod. určite niektoré veci sú príliš drahé
ale napr. minule som potreboval predné svetlá na môj iseki skúmal som podobné
kúpit zhruba všade mali okolo 18€ oni mali za 25€ nakoniec mi ponukol za 20€
tak som si ich zobral a iné som zatial nič nepotreboval samozrejme filtre a pod.
kúpim za tretinovú cenu ja som tam kupoval aj traktor aj s rotavátorom a dohodol
som cenu že zatial nikde takú cenu som nenašiel určite ty to tam máš blížšie do PL
ale aj tam nedávajú odpoly zadarmo ale to je len môj názor
ale napr. minule som potreboval predné svetlá na môj iseki skúmal som podobné
kúpit zhruba všade mali okolo 18€ oni mali za 25€ nakoniec mi ponukol za 20€
tak som si ich zobral a iné som zatial nič nepotreboval samozrejme filtre a pod.
kúpim za tretinovú cenu ja som tam kupoval aj traktor aj s rotavátorom a dohodol
som cenu že zatial nikde takú cenu som nenašiel určite ty to tam máš blížšie do PL
ale aj tam nedávajú odpoly zadarmo ale to je len môj názor
kola jsem plnil motorkem z ostřikovačů. 20litrů bylo za cca 5min.
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Ahoj Stano,
dej si bacha, aby se ti roztok CaCl nedostal na kovové součástí traktoru.
U nás ve firmě ho vyrábíme a rezne u nás i nerez.
Vše musíme mít v plastu. Jediný kov, co to trochu vydrží je titan. Ale ty ceny za něj.
dej si bacha, aby se ti roztok CaCl nedostal na kovové součástí traktoru.
U nás ve firmě ho vyrábíme a rezne u nás i nerez.
Vše musíme mít v plastu. Jediný kov, co to trochu vydrží je titan. Ale ty ceny za něj.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek. dobre že mi to píšeš som si myslel že to na kov nereaguje bol to dost zasad. roztok