Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
Re: Vladimírova KUBOTA
Ty když dojdeš na návštěvu - co je slušnost - vyzuješ se.
Geiša to má v paměti.....
Geiša to má v paměti.....
Můj kubouš má taky dvoje papuče. Jen ty druhé ne a ne obout.
Je vidět, jak moc jsi se po nemoci těšil na traktory a normální práci. Máš to moc pěkně zasázené. Tak přeji pořádnou úrodu a Kubotám zdar.
Kuba
Kuba
Na prázdném talířku byly palačinky.Stačí sledovat všechny Vláďovy příspěvky.
krása keď sa ty penzisti cele dni hrajú ... A na koľko( akú šírku riadku) sa teda gejša naučila sadiť zemiaky?
...jo , jo , krásně si hraji , nevnímám okolí , ani námahu . Ale večer a nebo lépe na druhý den ráno se nemůžu pohnout a přemýšlím , co tak těžkého jsem dělal . Být v pohybu a s mými strojky , to je to , co mě drží nad vodou .
Palobobo , meziřádková vzálenost zůstává stejná , Gejša připraví , zasadí , sklidí a odveze . Malá70 se postará o kultivaci .
Palobobo , meziřádková vzálenost zůstává stejná , Gejša připraví , zasadí , sklidí a odveze . Malá70 se postará o kultivaci .
Vladimírku máš to krásne
...a že jsem toho dnes zase napáchal . Pokračující úklid zahrady a odvoz do kompostárny . To bylo o fous . Jen jsem zajel za plot přiletěli chrániči .
...vlek mi svítil jako vánoční stromek , zaoxidované kontakty , a zároveň jsem dodělal zásuvku na druhý vlek . Sice je to zbytečné , ale třeba by to byla polehčující okolnost při zadržení .
...vlek mi svítil jako vánoční stromek , zaoxidované kontakty , a zároveň jsem dodělal zásuvku na druhý vlek . Sice je to zbytečné , ale třeba by to byla polehčující okolnost při zadržení .
Vladimíre, fakt jsi jedl těma hůlkama
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
...úplně vážně , ano .
A používals je na kleštičkové hmat, nebo jsi nečestně napichoval, či nedej bože neshrnoval z talířečku do papulky ?????
Tak to je rehabilitace úspěšná. Jemná motorika se vrací............ tak je to v pohodě. V práci sme měli skupinku osmi číňanů a kettering jim přivezl moravské dietní oběd. Grilovaný kolena ze Spitínova a kyselí zelí s čerstvým chlebem a dřevěný tyčky. Tak sem si říkal co stím budou dělat. Brutvan kolen a hrnec zelí. Bez jakýho koliv zaváhání vrazili ruky do brutvanu, ručně vykostili, ručně šoupli do mističek, šufánkem přidali zelí. Zvedli misku k puse a klackama to jenom posunovali do krku. Ve finále ohlodali kosti do sucha, že to nebylo ani pro psa. Takže aji ten třetí způsob je košer. Tak zdárně rehabilituj. Čus Pepa.