Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
Re: Vladimírova KUBOTA
parada aj u nas je dnes slnecno . Treba kabinu a kurenie na zimne vyjazdy.
Je to nádhera zas tě vidět v sedle Kuboty Tak a teď baštit ať nabereš zas sílu a hlavně dej si denně pár stovek metrů procházky ať nohy posílí po tom ležení v tom blbém špitále
Tak ať si brzo fit Já du zaujmout polohu ležícího střelce
Tak ať si brzo fit Já du zaujmout polohu ležícího střelce
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Vladimír, konečne ťa vidíme sedieť na tom tvojom obľúbenom traktore . Posielam pozdrav z sk. Už dúfam bude len dobre . Prajem veľa zdravia a elánu do ďalšej práce
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Parada, prajem Ti, aby si cim skor nabral silu. Uz ti to urcite chybalo. Neviem si to predstavit tolky cas v spitali.
- Milan vesničan
Buď zdráv Vladimíre A to ono jako není 20cm sněhu po celé republice? Paráda, závidím
Nevzpomeneš takhle z hlavy, jaká máš průměr kroužků a trubky na Tvé sazečce?
Nevzpomeneš takhle z hlavy, jaká máš průměr kroužků a trubky na Tvé sazečce?
-
co ta zelená travička?to je fotomontáž ,nebo náká provokace?tady je půl metru sněhu na jablonecku.furt hrneme a ještě budem...zdravím česnekáře..
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
...žádná provokace , v trávníku dokonce kvetou sedmikrásky !
1) A co dělají tulipány?
2) Ad stupačky: někde jsem viděl stupačky z dvou kousků řetězu a mezi nimi trubka - jekl, či něco takového - je to sice trošku hýbací, ale na druhou stranu to uhne překážce...
2) Ad stupačky: někde jsem viděl stupačky z dvou kousků řetězu a mezi nimi trubka - jekl, či něco takového - je to sice trošku hýbací, ale na druhou stranu to uhne překážce...
Jo na lesokřápech se používal duplex řetěz. Na tom nášlapu se provařili články k sobě a ty svislý části se nechaly volný. Tím se zajistilo že stupačka uhla při zachycení vpřed,či vzad. Nicméně to by Gejše neslušelo. Jestli nějaký stupačky, tak v barvě , nebo v nerezu,nebo aluminiový slzičkový pleh, nebo nějakej jinej tuning.
Osobně si myslím že do sezóny bude Vládín fit a nahoru vyskočí jako lasička ,tudíž nebude potřeba žádný lešení na osedlání Kuboty.
Osobně si myslím že do sezóny bude Vládín fit a nahoru vyskočí jako lasička ,tudíž nebude potřeba žádný lešení na osedlání Kuboty.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Presne tak, Vladimír bude za chvíľku v kondícii a netreba stupačkami kaziť traktor. Stačí nejaký čas štartovať a pristávať pri obrubníku, alebo schodíku.
...myslím , že zamýšlené stupačky nijak nenaruší vzhled a mi usnadní nastupování . Přece jen už nejsem dvacetiletý sokol !
A taky každé kilo , které Gejša nabere se počítá :
A taky každé kilo , které Gejša nabere se počítá :
Naposledy upravil(a) Vladimír2 dne čtv led 28, 2021 8:09 am, celkem upraveno 1 x.
Záleží, jak moc je pustíš dolů, aby jsi je pak nenechal někde v brázdě. Nestačila by ti stolička při nastupování, jako to dělají koňáci?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Vladimír to urobí jak na sanitkách...
Sklopne-výsuvne
Potiahne páčku.....
Sklopne-výsuvne
Potiahne páčku.....
K těm našlapum - teď budu odevzdávat do eko dvora ledničku s mrazničkou a ta má krásné hliníkové , kartáčovane madla.
Na nášlapy jako stvořené.
Až budu mít po 50 (možná v důchodu) asi si je na kubouše taky přidám.
No 50 mě bude letos.....
Na nášlapy jako stvořené.
Až budu mít po 50 (možná v důchodu) asi si je na kubouše taky přidám.
No 50 mě bude letos.....