Teď prodává toto http://stroje.bazos.cz/inzerat/55505207 ... adacem.phpmichaloss píše:U těch otřepů si myslím, že na tom bude stejně i foton, když mají podobné ne-li stejné podvozky. Hold to není zaběhlé z výroby, ale když se dřív a možná i častěj ze začátku vymění olej tak to bude OK. Jinak KOVO NOVÁK už prodej traktorů Chery zrušil, psal jsem tam 17.12.2015.
traktor CHERY
Moderátor: DYK
Re: traktor CHERY
Kontakt na prodejce vojt1@email.cz ,tel:Ing.Stanley J.Vojtěch 602 750 047
Velice ochotný a příjemný pán, cena určitě záleží na typu výbavy jestli s klimatizací nebo bez, to zaleží na tobě. S tím otřepem je to běžná věc u všech nových stroju, spíš bychnsendivil kdyby tam nic nebylo. Vyměníš olej a máš jistotu že si vše udělal proto aby ti stroj dobře sloužil.
Velice ochotný a příjemný pán, cena určitě záleží na typu výbavy jestli s klimatizací nebo bez, to zaleží na tobě. S tím otřepem je to běžná věc u všech nových stroju, spíš bychnsendivil kdyby tam nic nebylo. Vyměníš olej a máš jistotu že si vše udělal proto aby ti stroj dobře sloužil.
Děkuji za kontakt. S tím otrepem. Jsem myslel, jestli se to vyskytuje třeba u značek CASE, New Holland,Kubota,atd. Klima je asi zbytečný komfort,i když minulé léto asi kdo to měl tak si chrochtal.
To honzauta: odkaz už nefunguje
Jinak Chery se mi líbí, cena za traktor s 50HP jako cena nového Fotonu 354. Akorát je škoda, že na traktor dávají alespoň co mi psali do meilu záruku jen 1rok, kdežto dolanea.net dává na všechny fotony záruku 3 roky. To už asi o něčem svědčí....
Jinak Chery se mi líbí, cena za traktor s 50HP jako cena nového Fotonu 354. Akorát je škoda, že na traktor dávají alespoň co mi psali do meilu záruku jen 1rok, kdežto dolanea.net dává na všechny fotony záruku 3 roky. To už asi o něčem svědčí....
Ze zákona je v této republice minimální záruka u nových věci dva roky.
Kdyby to prodávali Vietnamci ,tak pak je to možné
Kdyby to prodávali Vietnamci ,tak pak je to možné
Cau laoš zaujima ma tvoj nakladac maš ho certifikovany alebo bez ,ako si spokojny snim ako rychlo dviha a spušta ak si menil olej v pradnej naprave kolko tamišlo a kde su kontrolne otvori na olej na portalov na naprave dik.
Pánové, s těmi traktory je to tak, jedná se o čínské traktory které jsou velmi dobré za přijatelnou cenu, ale záleží jak chcete riskovat v nákupu traktoru. Záruka jeden - dva i čtyři , pět let nic neřeší, když prodejce ukončí činnost. Když se s níma bavím jako obchodník, jednají s vámi jinak a řeknou vám věci, které by žáden zákazník nechtěl ani slyšet. Když s nimi jednáte jako zákazník tak vám budou slibovat hory-doly jen at prodají, protože se jim před očima točí doláče a velký zisk ikdyž vám budou tvrdit opak. Každý se muže podívat v době internetu kolik stojí ve světě. Já jsem řešil pár drobných závad s firmou Dabaki, hold neuspěšně po roční reklamaci jsem to vzdal a nahradil to českým výrobkem který nadále slouží. Servisy na to nejsou a nebudou, ten si každý musí udělat sám, když nastane nějaký problém a sežene daný díl v rámci reklamace nebo koupě. Přijedte do servisu tak se vám každý vysměje ,protože vidí čínu a to českému člověku stačí, aby se na tom zamyslel.Prodejci Silesia a Dabaki,Dolanela chtějí jen prodat jako každý jiný prodejce.Muj názor a nahled na tyto čínské stroje je tento, kupte si jakýkoli čínský stroj ale co nejjednodušší at se vám tam toho co nejméně pokazí a mužete si ho v případě poruchy sami opravit.Ten kdo spoléhá na nějaký servis a není nějak manuálně zručný at radějii zváží koupi.Jak jsem už tady minule psal není to Zetor na kterého máte do týdne náhradní díly. Určitě čekáte minimálně tři měsíce až rok, tak to já vidím .Jinak tyto stroje jsou velice dobré, když vše funguje tak jak má.Já mám čínský traktor, čínskou baličku, polskou sekačku, obracečku jsem s tím spokojený protože odvedou dobrou práci za rozumný peníz. a když se něco pokazí tak se to zase spraví.Tak to beru i když to člověka někdy naštve.
Ahoj Jordy, přední nakládač je certifikovaný běžně u nás v prodeji, zdvihá ták akorát, záleží na otáčkách motoru, výška cca 3,5m. V přední nápravě je 7l. a v každém portálu předního kola jsou 2l. Převodovka 27l. a vana motoru 7l. S čelním nakládačem jsem spokojen. Maznice na promazání dekalamitkou by se měli promazávat cca 30 - 50 moto -hod.Po zakoupení byl nakladač nepromazán.
Mysliš ze portale a naprava su prepojene alebo kazde ma svoj olej a kontrolnu hhadinu musiš meriat každe zvlast vdaka.
Ano portály přední jsou zvlášt, náprava přední taky zvlášt a nejsou propojeny.
To laoš
takže tvrzení záruční i pozáruční servis jsou jen bláboly...?? To je tím pádem lepší si koupil nějakej zetor v dobrém stavu a až to přijde si ho nechat podle potřeby někde v nejbližší slušném kolchoze u chlapů nechat opravit... Protože zrovna já na to nemám prostory abych rozkuchal celý traktor a opravoval vše možné... Co by student průmyslovky a VŠ strojírenské umím nějaké hrubé práce opravit...závity, to a tam vyměnit, svařování taky cajk.. na to mám i glejt...ale abych se sám pustil třeba do motoru to určitě nee....
takže tvrzení záruční i pozáruční servis jsou jen bláboly...?? To je tím pádem lepší si koupil nějakej zetor v dobrém stavu a až to přijde si ho nechat podle potřeby někde v nejbližší slušném kolchoze u chlapů nechat opravit... Protože zrovna já na to nemám prostory abych rozkuchal celý traktor a opravoval vše možné... Co by student průmyslovky a VŠ strojírenské umím nějaké hrubé práce opravit...závity, to a tam vyměnit, svařování taky cajk.. na to mám i glejt...ale abych se sám pustil třeba do motoru to určitě nee....
Zamýšlíte se kromě toho co kupujete taky nad tím, komu ty peníze jdou? Čína podle mě není zase tak hodná země aby si zasloužila moje peníze.
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
No co se týče náhradních dílů na fotony nedo DF tak většinu dílů má Dolanea skladem.
Nevím jestli jste si někdo všimnul,ale jediný výhradní prodejce v ČR FOTONU a dovozce je Dolanea a pod ní spadají
další prodejci a servisy. Kdež to CHery tu prodávají nejméně tři dovozci a ještě dávájí podivnou záruku. Jinak Chery je dá se říct stejný ,jako foton a díly jsou stejné mimo kabiny a plechřiny.
Takže pokud by měl někdo problém s ND , tak se dají sehnat v ČR. Každý prodejce jak píšete chce prodat, ale nejdřív bych si to ověřil než bych sem psal bludy , který nejsou pravda.
Pokud obviníte nějakého prodejce, tak by bylo dobré třeba napsat proč nebo ne ?
Ano s Dabaki jsem měl problém i já....... a jen mě říkali, že mě zavolají a že p. Čermák je pryč a atd.
Nelenil jsem a napsal jsem do Fotonu a hned mě odkázali na p Maršáka z Dolanely a ten mne pomohl.
Nevím jestli jste si někdo všimnul,ale jediný výhradní prodejce v ČR FOTONU a dovozce je Dolanea a pod ní spadají
další prodejci a servisy. Kdež to CHery tu prodávají nejméně tři dovozci a ještě dávájí podivnou záruku. Jinak Chery je dá se říct stejný ,jako foton a díly jsou stejné mimo kabiny a plechřiny.
Takže pokud by měl někdo problém s ND , tak se dají sehnat v ČR. Každý prodejce jak píšete chce prodat, ale nejdřív bych si to ověřil než bych sem psal bludy , který nejsou pravda.
Pokud obviníte nějakého prodejce, tak by bylo dobré třeba napsat proč nebo ne ?
Ano s Dabaki jsem měl problém i já....... a jen mě říkali, že mě zavolají a že p. Čermák je pryč a atd.
Nelenil jsem a napsal jsem do Fotonu a hned mě odkázali na p Maršáka z Dolanely a ten mne pomohl.
Taky si myslím, že mezi prodejci a dovozci jsou tací, co s dodáním ND na od nich prodaný traktor reagují rychle a díl je k dispozici do týdne, tedy pěti pracovních dní na stole. A jsou zde majitelé čínských strojů s touto zkušeností.
Podle tohoto hesla si zrovna tvoje peníze nezaslouží snad nikdo. Poslední verze je nákup japonce od Laciny? Tuším. Co kdyby ti někdo řekl, že kupuješ od někoho, kdo sem vozí něco, co je jinde určeno k ekologické likvidaci? Ten si tvoje peníze zaslouží?other-side píše:Zamýšlíte se kromě toho co kupujete taky nad tím, komu ty peníze jdou? Čína podle mě není zase tak hodná země aby si zasloužila moje peníze.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Mužu se zeptat co třeba nosíš za oblečení, čím telefonuješ a s čím si hrají tvoje děti?other-side píše:Zamýšlíte se kromě toho co kupujete taky nad tím, komu ty peníze jdou? Čína podle mě není zase tak hodná země aby si zasloužila moje peníze.