MITSUBISHI MT23 F -SPIŠSKÁ NOVÁ VES-ILIAŠOVCE
Moderátor: DYK
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Re: MITSUBISHI MT23 F -SPIŠSKÁ NOVÁ VES-ILIAŠOVCE
A ten reverz by sa mal zapinat mechanicky alebo elektronicky lebo v tych tlacitkach sa este nevyznam
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Pěkná mašinka, hlavně ať slouží. Co tím budeš obdělávat?
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Ahoj MT 23 nemá reverz na kardanu. Má pouze čtyři rychlosti jedním směrem.stanislavsnv píše:Este mi poradte ako sa zapina reverz kardana som sa zabudol pana co mi priviezol traktor opytat
Reverz má na pojezd (16 dopředu a 16 dozadu)
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
0,15ha zemiakov a 2,5ha lúk bubnová kosačka INZECO1200 a balíkovač CLAAS MAGNUM a pravé kvôli balikovaču a kose som predal MT8-132
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Vyzná sa niekto v tej elektronike čo riadi hydrauliku MAC
http://postimg.cc/gallery/gael1cf8/b6f92391/
http://postimg.cc/gallery/gael1cf8/b6f92391/
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
A kto mi vie ešte vysvetliť PTO tie 4 základné viem ale tie oproti.
http://postimg.cc/image/5s0a60tsz/
http://postimg.cc/image/5s0a60tsz/
To se ti teda ten prodejce moc nevěnoval. Myslím si, díky všem možnostem té hydrauliky, že to je na velice dobrý slovenský překlad funkcí a znaků, nebo na školení někým znalým rovnou u stroje. Sám si myslím, že ta elektronika na hydraulice může být dobrá věc, jen je třeba se to naučit používat. Jo, to se řekne starý dobrý stroj bez elektroniky.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že to ani predajca nevedel. Starý stroj mi radšej nespomínaj som rád, že som sa zbavil MT8-132 z toho oleja čo neustále odniekiaľ tiekol
Já jsem ti nechtěl připomenout MT, ale o tvém a podobných Japoncích se přece říká, že to jsou jednoduché "mechanické" stroje bez elektroniky a není to zase tak pravda. Já vím, že za prodejce nemůžeš, ale to mě dokáže akorát vytočit. O stroji co prodává nic neví, hlavně že ví, kolik si za něho říct, hajzl.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom mas pravdu.
-
K té hydraulice -
Tak vyzkoušej jestli ty otočné knefle na nějaký pohyb či otočení reagují. To je asi nejjednodušší, neboj se toho, nic se nepokazí, kdyby něco - je tam pojistný ventil.
Já bych si asi s tím jedno odpoledne pohrál a postupně zjišťoval co a jak.
Jednoduše řečeno: U traktoru potřebuješ jen zvednout, spustit a plovoucí polohu, zbytek je jen Fahrkomfort.
Ale- traktor sis koupil s vědomím, že vše funguje.
Setkal jsem se jednou u malotraktoru s problémem, že původní elektrohydraulika byla nahrazena mechanickým ovládáním pomocí pák, elektronika zůstala - akorát nefungovala.
V tom sypaném čaji co je u těch pák se člověk těžko vyzná Ale možná ti tu někdo poradí, kdo má stejný traktor nebo podobné ovládání hydrauliky.
Tak vyzkoušej jestli ty otočné knefle na nějaký pohyb či otočení reagují. To je asi nejjednodušší, neboj se toho, nic se nepokazí, kdyby něco - je tam pojistný ventil.
Já bych si asi s tím jedno odpoledne pohrál a postupně zjišťoval co a jak.
Jednoduše řečeno: U traktoru potřebuješ jen zvednout, spustit a plovoucí polohu, zbytek je jen Fahrkomfort.
Ale- traktor sis koupil s vědomím, že vše funguje.
Setkal jsem se jednou u malotraktoru s problémem, že původní elektrohydraulika byla nahrazena mechanickým ovládáním pomocí pák, elektronika zůstala - akorát nefungovala.
V tom sypaném čaji co je u těch pák se člověk těžko vyzná Ale možná ti tu někdo poradí, kdo má stejný traktor nebo podobné ovládání hydrauliky.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
To mam zajtra v plane dam bednu do ramien a pojdem sa stym pohrat. Poliak mi povedal z nicem nerusac. Tak dufam ze nic nedojeb..
jestli jde o tu elektroniku mitsibishi tak jestli k tomu nemáš čidla které se zapínají do zásuvek které jsou vzadu na traktoru tak ti to je vlastně k ničemu, většinou elektronika funguje, aby jsi nastavil paměť do jaké polohy se mají zvednou nebo spadnout ramena, dále jak se má maximálně rameno vyrovnat, pak by tam mělo být že když otočíš předními koly na doraz tak by se ramena měli automaticky zvednou, určitě jsem na něco zapoměl, nebo já se spíše zajímám jen o Yanmary a momentálně o novější kuboty
- PRAKTIK
Stano neboj kym sa to naučiš budeš mať šikme oči.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Fotky z dneška http://postimg.cc/gallery/1isn71dgk/8a90e4a7/
Dnes som prerábal bedňu a testoval elektroniku hydrauliky. Zistil som funkciu dvoch tlačidiel na pravej strane palubovky spodné červené sa zapína vodováha ramien a horné zelene je funkcia rotavátora plávajúca poloha.
Na ľavej strane spodné tlačidlo je kontrola žiaroviek na palubovke stredné kontrola ručičkových ukazovateľov a vrchné sa zapína nejaký SET niečo z ramenami. A toť je všetko.
Dnes som prerábal bedňu a testoval elektroniku hydrauliky. Zistil som funkciu dvoch tlačidiel na pravej strane palubovky spodné červené sa zapína vodováha ramien a horné zelene je funkcia rotavátora plávajúca poloha.
Na ľavej strane spodné tlačidlo je kontrola žiaroviek na palubovke stredné kontrola ručičkových ukazovateľov a vrchné sa zapína nejaký SET niečo z ramenami. A toť je všetko.