olej do převodovky

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
strafnik

Re: olej do převodovky

#16 Nový příspěvek od strafnik »

Někdy to u toho Bonasu zkusím znova, třeba změknou a nebudou se tak zuřivě pídit do jakého traktoru to vlastně chci :)

jožin z bažin

#17 Nový příspěvek od jožin z bažin »

Bonas vůbec neřeš :smich: Normálně zajdi nějakýmu jejich prodejci http://kubota.cz/prodejci.php, řekni, že chceš olej do převodovky Super UDT nebo UDT. Vezmi 20l kanystr a máš vyřešeno. Přece jim nemusíš vykládat, do čeho to budeš lejt, ne? Když tam kupuju ten olej, tak se mě nikdo nikdy neptal, na co to chci :) Protože cena oleje není zrovna lidová, hledal jsem nějakou náhradu u specializovaného prodejce (TOP OIL) a tam mi řekli, že olej s přesně těmi samými vlastnostmi mě bohužel nejsou schopni nabídnout :(

pepa36

#18 Nový příspěvek od pepa36 »

ono těch výrobcu na světě moc není dalo by se to spočítat na jedné ruce, pak jsou už jen firmi co to od nich berou a dávají tam určité příměsi, takže do kuboty bych nalel agrotech 10w30 8) lit stojí cca 70 kč

kuko56

#19 Nový příspěvek od kuko56 »

Ja mám Kioty ale v prevodovke mam Shell Donax TD. Aj na prvej servisnej mi tam taký naliali. Cena bola okolo 5,50E za liter. V manuali mam ešte povolené: BP Tractran UTH a Exxonmobil Exxon Hydraul 560. Ale v podstate keď som bol v mototechne vedia mi zohnať aj iné značky a hlavne aby to bol olej na spolučnú náplň(prevodovka aj hydraulika).

kůrovec

#20 Nový příspěvek od kůrovec »

kuko56 píše:Ja mám Kioty ale v prevodovke mam Shell Donax TD. Aj na prvej servisnej mi tam taký naliali. Cena bola okolo 5,50E za liter. V manuali mam ešte povolené: BP Tractran UTH a Exxonmobil Exxon Hydraul 560. Ale v podstate keď som bol v mototechne vedia mi zohnať aj iné značky a hlavne aby to bol olej na spolučnú náplň(prevodovka aj hydraulika).
Taky mám v Mahindře olej Shell Donax. U nás v ČSAD se používá do hydrodynamických převodovek autobusů.

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“