YANMAR 1401D
Moderátor: DYK
- Minihansol
Re: YANMAR 1401D
Našiel som upravený rotavator do dvojbodu. Čo vy nato.
http://www.youtube.com/watch?v=DxmZedVp ... re=related
Naposledy upravil(a) Minihansol dne ned črc 24, 2011 9:31 pm, celkem upraveno 1 x.
K ramenům - dělal jsem si je doma komplet i s držákama - vyjde to levněji.Nabíjení jsem neřešil a olej mi z toho mého taky nejde.Jak tak sleduju tobě dost.
- Minihansol
Na regulátore nabíjania sa pracuje, prednú nápravu už mám ok, prebehli aj testovacie jazdy, všetko v poriadku. Zadok nie je taký hrozný, ak bude čas pustím sa do toho. PS. Kde si zohnal oka na ramena_?Přema píše:K ramenům - dělal jsem si je doma komplet i s držákama - vyjde to levněji.Nabíjení jsem neřešil a olej mi z toho mého taky nejde.Jak tak sleduju tobě dost.
Spíš do dvoubodu .Minihansol píše:Našiel som upravený rotavator do klasického trojbodu. Čo vy nato.
- Minihansol
Máš pravdu, nevšimol som si, to bude asi nestabilné.kucmar píše:Spíš do dvoubodu .Minihansol píše:Našiel som upravený rotavator do klasického trojbodu. Čo vy nato.
Ale jo, asi to fungovat bude, protože to nemá zapřáhnuto v koulích, ale má to nějak přimontované na ramenách. Tím pádem se mu to nevylomí směrem dolů z důvodu absence třetího bodu. Tímto stylem mu to jak kdyby plavalo na zemi. V případě tvrdého povrchu končí- nedostane to do zemi a bude mu to jenom povrchu poskakovat . Takže to je spíše jenom na to, že ukáže, že se mu rotavátor točí.
Navařovací konce ramen v Polsku a propojil plocháčem.Minihansol píše:Na regulátore nabíjania sa pracuje, prednú nápravu už mám ok, prebehli aj testovacie jazdy, všetko v poriadku. Zadok nie je taký hrozný, ak bude čas pustím sa do toho. PS. Kde si zohnal oka na ramena_?Přema píše:K ramenům - dělal jsem si je doma komplet i s držákama - vyjde to levněji.Nabíjení jsem neřešil a olej mi z toho mého taky nejde.Jak tak sleduju tobě dost.
- Minihansol
Skúsim niečo pozrieť v Polsku, prípadne u nás, uvidím aké sú ceny.
- Minihansol
Ešte som nedal foto stroja. Je v pôvodnom stave, tak bol vyčistený, že nebolo možné zistiť možné priesaky oleja. Tie sa ukázali až po polhodine skúšobnej jazdy. Zatial som vymenil všetky filtre a náplne na motore a kompletná GO prednej nápravy. Ešte ma čaká zadná náprava a povrchová úprava plechov. Neviete či boli aj v inej farebnej mutácii ako červenej?
- Minihansol
Na Habovskom kardane bol jeden Yanmar ako ťahač dela, z ktorého výstrelom sa zahájila súťaž.
Když ho servisuješ, vystříkej i chladič, první rozpouštědlem a pak wapkou - myslím zvenku. Já tam našel stébla rýže, ještě že na jaře bo na podzim bych nevěděl jak vymlátit.
- Minihansol
Přema, dík za radu. Na rotavátore som našiel takúto nálepku. Skúšal niekto uložiť nože podľa tabuľky a vyskúšal ako to pracuje? Vyzerá to na rovné, alebo nahrňovanie na stred a ďalšie je rozhrňovanie zeminy po krajoch. Alebo sa mýlim?
Já mám na rotavátoru obrázek i s vyobrazením zeminy, jak po přeměně nožů bude vypadat( tzn. rovina, hrobka uprostřed, hrobky po stranách)
Dej sem fotku,to by mě docela zajímalo!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
- Minihansol
Konečne mám doma základ na tretí bod, treba sa poponáhľať s úpravou yanmarka , jeseň sa blíži.